Hotspot | The Pressroom by INK Hotel Amsterdam

Please Add Photos
to your Gallery

Als Ladies Who Lunch zijn wij bij The Daily Dutchy altijd op zoek naar fijne plekken waar wij kunnen genieten van een goede lunch en lekkere koffie. Ook dit keer hebben wij weer een pareltje mogen ontdekken in het hart van onze hoofdstad: The Pressroom in het Amsterdamse INK Hotel. Benieuwd waarom dit restaurant een plekje op onze hotspot lijst verdient? Lees dan snel verder! 

Pressroom – by The Daily Dutchy

The Pressroom is het restaurant van het Amsterdamse INK Hotel. En dit restaurant doet haar naam zeker eer aan! Voorheen was namelijk de Nederlandse krant “De Tijd” gevestigd in dit prachtige gebouw. Met de naam Pressroom verwijst het INK Hotel naar de oude ruimte waar voorheen de krantenpersen stonden. Het restaurant heeft een modern interieur met al het comfort van het heden. Kijk om je heen dan zie je allemaal typemachines, persrollen en inktpotjes met een knipoog naar het verleden.


The Daily Dutchy mocht genieten van een lekkere lunch en wij waren aangenaam verrast! Op het uitgebreide lunch menu vind je onder andere soepen, salades, diverse sandwiches en warme gerechten. Ook heeft het restaurant een wekelijks menu samengesteld door chef kok Tjitze van der Dam, waar hij internationale keukens combineert met lokale streek- en seizoensproducten. Hoewel het een lastige keuze was hebben wij uiteindelijk drie gerechten van het lunch menu gekozen, die ons heerlijk hadden gesmaakt!

Nice to know

Schrijven wordt aangemoedigd in het INK hotel! De leukste verhalen van gasten van het INK hotel worden samengevat in een krant en in de kamers bezorgd.

Good to know

Het restaurant The Pressroom is gevestigd op de Nieuwzijdse Voorburgwal 67 te Amsterdam. Een van de redenen waarom wij fan zijn van The Pressroom is dat je hier de gehele dag terecht kan.Ontbijt, lunch, diner, of cocktails, you name it! De deuren van The Pressroom zijn elke dag geopend vanaf 06:30 tot in de late uurtjes.

Wanneer ga jij deze inspirerende plek eens bezoeken en schrijf jij je eerste Roman?

Dit artikel is geschreven door Louise Secrève.

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved