Hotspot | Trouwen in Amsterdam doe je bij Waldorf Astoria

Op de mooiste dag van jullie leven wil je natuurlijk dat alles perfect is. De ‘say-yes-to-the-dress’ trouwjurk, de taart en natuurlijk de locatie. Best een belangrijk detail voor de mooiste dag van jullie leven. Gelukkig hoef je niet meer stad en land af te reizen voor een mooie trouwlocatie. Nederland kent er namelijk genoeg. Zit de verlovingsring nog vers aan de hand en zijn jullie bezig met het zoeken naar een locatie in Amsterdam? Dan is Waldorf Astoria de hotspot waar jij wil trouwen!

Hotspot Waldorf Astoria Amsterdam The Daily Dutchy

Trouwen in Amsterdam is heel magisch, maar zeker niet onmogelijk! Bij Waldorf Astoria doen ze er namelijk alles aan om jullie dag zo speciaal mogelijk te laten verlopen. Waldorf Astoria Amsterdam is namelijk een hotel gevestigd in een prachtig pand uit de 18e eeuw en bestaat uit zes grachtenpaleizen. Inderdaad: grachtenpaleizen, dus jullie zullen in stijl per boot naar de locatie gaan. Hallo royalty for a day!

Ja, ik wil! Trouwen bij Waldorf Astoria.

Een bruiloft plannen is natuurlijk heel leuk, maar vaak kost het ook ontzettend veel tijd. Gelukkig heeft Waldorf Astoria een weddingplanner die het zware werk uit jullie handen neemt. Van de kleine details zoals de tafelschikking tot de grote details als de feestzaal; aan alles wordt gedacht. Zo kun je dus echt zorgeloos gaan genieten!

Het hotel heeft meerdere zalen om jullie ceremonie en feest te houden waardoor er altijd eentje is die het beste bij jullie speciale dag past. Kies bijvoorbeeld voor de Maurer-zaal met originele 18e-eeuwse muurschilderingen en rococo-decoratie of voor de elegante balzaal met uitzicht over de grachten. En naast dat het een mooie locatie is, is het ook nog een hotel! Er is dus genoeg plek om jullie en je gasten te laten verblijven. Er bestaat toch ook geen mooiere locatie dan dit voor jullie huwelijksnacht?

Hotspot Waldorf Astoria Amsterdam The Daily Dutchy

Na de ceremonie is het mogelijk om prachtige foto’s te maken in de romantische binnentuin of aan een van de mooie plekken aan de Amsterdamse gracht. Dat is toch veel leuker dan van die typische trouwfoto’s? En zorgt een team van toegewijde en deskundige koks voor een speciaal ontworpen menu waardoor jullie magische dag nog mooier is.

Zo trouwt hij ook in stijl

Hoe wij vrouwen een mooie jurk scoren voor de grote dag is geen geheim meer. Passen, passen en verliefd worden op de jurk van je dromen. Verzekerd zijn dat hij niet in een apenpakkie naast je staat? Hier scoor je een mooi trouwpak voor je geliefde!

Hotspot Waldorf Astoria Amsterdam The Daily Dutchy

Nice to know

Een bruiloft bij Waldorf Astoria kan op verschillende manieren. Zo is er een ‘Intimate Waldorf Wedding‘ voor de kleinere en intieme ceremonies, een ‘True Waldorf Wedding‘ voor als je echt helemaal wil uitpakken, een ‘Waldorf Garden Wedding‘ voor de perfecte zomerse bruiloft en een ‘Grand Waldorf Wedding‘ waarbij je bruiloft niet één maar twee dagen duurt!

Good to know

Zie jij jullie al trouwen in een van de mooie zalen van Waldorf Astoria? Op de site van deze magische locatie vind je nog meer informatie en een overzicht van de mogelijkheden.

Ga jij op deze magische plek trouwen?

Bron beeld: Waldorf Astoria, Unsplash 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!