In de Agenda | Disaronno Day – 6x Cocktails drinken in Amsterdam

Ter ere van international Amaretto Day zet ‘s Werelds meest geliefde Italiaanse likeur, Disaronno in het zonnetje. Wij zijn fan van deze oude klassieker en vertellen jou dan ook graag welke datum jij in je agenda moet blokken om samen met je vriendinnen op pad te gaan. De volgende cocktailbarren serveren namelijk op Disaronno Day geliefde cocktails met deze heerlijke likeur in de hoofdrol! Benieuwd waar je moet zijn? Lees dan snel verder!  

“De perfecte likeur voor wie exact weet wat hij wil”

“Disaronno, de likeur met een originele smaak en een onmiskenbaar aroma – ontstaan uit een geheim recept dat wordt bewaard door de familie Reina en sinds 1525 van generatie op generatie wordt doorgegeven – en een verstandige balans van zorgvuldig gekozen, kwaliteitsvolle ingrediënten. In staat om op te vallen met zijn vele facetten: Disaronno is de perfecte likeur voor wie exact weet wat hij wil. Een precieze keuze, van stijl, van smaak, en ver van excessen.” Aldus, Disaronno

Markeren in de agenda – 19 april Disaronno Day

Bij de volgende zes barren in hartje Amsterdam kun je op Disaronno Day terecht voor de signature cocktails. Ga jij voor de Disaronno Sour, de Disaronno Fizz of de Disaronno-mule?

#1 Flying Dutchmen

Singel 460
1017 AW Amsterdam

#2 Ambassade Hotel

Herengracht 341
1016 AZ Amsterdam

#3 Rosalia Menagerie

Kloveniersburgwal 20
012 CV Amsterdam

#4 Umami

Overtoom 31HS
1054 HB Amsterdam

#5 Cecconi’s

Spuistraat 210
1012 VT Amsterdam

#6 De Nieuwe Anita

Frederik Hendrikstraat 111
1052 HN Amsterdam

Nice to know

Ben je verhinderd met Disaronno Day op 19 april, maar wil je toch een lekkere cocktail drinken deze maand? Hier vind je een overzicht van alle deelnemende barren in Amsterdam. Check de kaart om te kijken waar je de hele maand april terecht kunt voor een Disaronno cockail. Woon je niet in Amsterdam? Check dan ook snel de lijst met alle deelnemende barren in Nederland!

Waar drink jij jouw Disaronno Cocktail? 

Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedVivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.