In de Agenda | Het grootste terras van Nederland

Voor de tweede keer dit jaar zal Het grootste terras van Nederland plaatsvinden. Het evenement speelt zich af op de voormalige vliegbasis Twente waarbij De Strip volledig wordt omgetoverd tot een groot terras. Hoe cool is dat?! Wij van The Daily Dutchy zijn er zeker bij en hopen jou ook te zien bij dit unieke evenement. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

Het grootste terras van Nederland is een Open Air event en speelt zich letterlijk af op een taxibaan. Verschillende Nederlandse topartiesten zullen optredens verzorgen om jouw avond onvergetelijk te maken! Denk aan grote namen zoals Trijntje Oosterhuis, Glennis Grace en nog veel meer.

Intens genieten

Speciaal voor dit unieke outdoor evenement zal al de drank in glaswerk worden geschonken. Tijdens Het grootste terras van Nederland zal het draaien om eten, drinken en intens genieten. Als echte drankliefhebber kun je genieten van bier, wijn of champagne. Of neem de zogeheten ‘bottle 2 share’ voor als je samen met je beste vriendin of lief bent. Daarnaast is een van de shelters omgetoverd tot een ware champagne- en sushibar. Zo kun je naast al dat lekkere drank ook een goed hapje eten. Of je nou samen met vrienden komt of met collega’s: het wordt een evenement om nooit te vergeten!

Good to know

Het grootste terras van Nederland zal plaatsvinden op zondag 23 juni van 13.00 uur tot 20.00 uur. Via de website kun je diverse tickets verkrijgen. Zo kun je kiezen uit een gouden, zilveren en een bronzen ticket. Het gouden en zilveren ticket verzekert je van een gereserveerde plaats op het vipterras inclusief bediening. Wees dus op tijd als je een van deze tickets zou willen bemachtigen. Een bronzen ticket heeft al deze luxe niet, maar hiermee geniet je wel van een topmiddag vol gezelligheid.

Zien wij jou op het Grootste Terras van Nederland?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved