In de Agenda | Schaatsen op De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion

Met de Olympische Winterspelen in het Zuid-Koreaanse PyeongChang voor de deur, komt het schaatsgevoel wellicht weer bij je naar boven. Heb jij je noren alweer van zolder gehaald? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Na vier jaar kun jij namelijk als echte fanatiekeling of recreatieschaatser schaatsen op De Coolste Baan van Nederland in het Olympisch Stadion. Benieuwd naar alle ins & outs? Lees dan snel verder!

Afgelopen zondag was het zover en reed Sven Kramer het eerste ritje met Rintje Ritsma op het ijs van de Coolste Baan van Nederland. Nu het ijs goedgekeurd is door deze toppers, kan de baan officieel open. Helaas was door het noodweer de officiële opening gecanceld, maar dat mag de schaatspret zeker niet drukken.

Vanaf vandaag (19 januari) zal de baan opengaan voor al het publiek. Zo kun jij je dus wurmen tussen wedstrijdschaatsers of pirouettes draaien tussen de recreatieschaatsers.

Tevens wordt na 125 jaar in maart het ISU WK Allround schaatsen in het Olympisch Stadion gehouden. “Het is goed om hier na 4 jaar weer te mogen schaatsen. Ik heb er super veel zin in en volgens mij wordt het een fantastisch spektakel”, aldus Kramer. Wil jij hier 9,10 of 11 maart onder andere Sven Kramer aanmoedigen? Koop dan snel je kaarten via de website van De Coolste Baan van Nederland!

Good to know

Van 19 januari t/m 28 februari 2018 ben je van harte welkom te komen schaatsen in het Olympisch Stadion. Kaartjes kun je hier reserveren! Tevens vinden rondom het schaatsen allemaal leuke events plaats. Niet zo’n held op ijzers? No worries, je kunt bijvoorbeeld ook heerlijk dineren bij Loetje on Ice met uitzicht op de baan. Voor de actuele openingstijden en beschikbaarheid van het ijs verwijzen wij je graag door naar de website van De Coolste Baan van Nederland om teleurstellingen te voorkomen.

Volg @decoolstebaanvannederland ook op Instagram en Facebook en schrijf je hier in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen!

Zien we jou op de Coolste Baan van Nederland?  

Bron beeld: Studio Letterie

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2018 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.