In de Agenda | Speeddaten op 24+ festival Komm Schon Alter

Op 9 juni aanstaande vindt Komm Schon Alter Das Festival plaats in de Tuinen van West. Het enige festival dat een leeftijdsgrens hanteert van 24 jaar en ouder heeft dit jaar weer een aantal extra aanvullingen op het underground deep house en technoprogramma. Zo helpt het festival zijn bezoekers de perfecte match te vinden door een speciale area in te richten waar men kan speeddaten. Benieuwd? Lees dan snel verder!

 

Het thema van komm schon Alter Das Festival is dit jaar’ Making a connection’. In samenwerking met dating app The Inner Circlezal het festival daarom speciaal een area inrichten om te speeddaten. Bij een volwassen lifestyle hoort immers ook een volwassen relatie en komm schon Alter voelt zich geroepen de bezoekers daar een handje bij te helpen. Bij binnenkomst krijg je als bezoeker daarbij ook de keus tussen 4 verschillende bandjes; Looking for: Love, Lust, Friendship of Connection. Volgens de organisatie moeten deze bandjes het vergemakkelijken iemand aan te spreken op het festival.

Ondanks deze aanvullingen op het concept blijft het party-aspect uiteraard nog altijd de boventoon voeren bij komm schon Alter en staan er ook dit jaar weer bekende artiesten op de programmering; namen als Michael Mayer, Robag Wruhme, Eagles & Butterflies, Lövestad LIVE en resident Miss Melerasieren naast vele anderen de line up.

Good to know

Kaarten zijn te koop via www.kommschonalter.de/ticketsAlleen ‘Final’-tickets zijn nog verkrijgbaar voor €39,50. komm schon Alter – Das Festival

9 juni 2018. Van 11.00u tot 23.00u. Tuinen van West Tom Scheursweg 48, Amsterdam.

The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2018 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.