Leer je vrienden echt kennen met Martini Fiero & Tonic!

Op 30 juli is het International Friendship Day, de perfecte dag om een MARTINI Fiero & Tonic in te schenken en het Ask Your Friends spel erbij te pakken. Dit zomerse drankje kan in het zonnetje zomaar eens je favoriet worden. Vriendschap voor het leven, maar hoe goed kennen jullie elkaar nou echt? Martini bedacht hier een te leuk vragenspel mee. Alle ins & outs delen wij maar al te graag met je op The Daily Dutchy en we zijn ook niet de beroerdste het recept voor de Martini Fiero & Tonic toe te voegen! 

martini

Hoe goed ken jij je vrienden echt? Ask Your Friends!

Finally is het mogelijk om je vrienden steeds meer op te zoeken en het leven en elkaars gezondheid weer te vieren. Genoeg om bij te praten en om die reden heeft MARTINI samen met psycholoog, therapeut en schrijver Marcelino Lopez een vriendschapsspel ontwikkeld. Met ‘Ask Your Friends’ leer je door middel van vijftig vragen en dilemma’s je vrienden nog beter kennen en heb je gegarandeerd leuke gesprekstof tijdens de borrel.

De vragen en soms pittige dilemma’s zijn in een exclusief kaartspel gegoten dat je op askyourfriends.martini.com kunt winnen of online kunt spelen.

Marcelino Lopez licht toe: “In tijden van crisis en onzekerheid, zoals een pandemie, keren mensen terug naar hun kern. Ze leren aspecten van hun leven te waarderen die daarvoor vanzelfsprekend waren: gezondheid, vrijheid en goede relaties. Dat is het nut van een crisis: het dwingt mensen om de focus te verleggen en dankbaar te zijn voor op zaken die er écht toe doen. Nu de pandemie haar grip lost, wordt het tijd om die meer verwaarloosde aspecten van ons leven te vieren. Avonturen beleven, plezier hebben met vrienden en samen mooie herinneringen maken.”

ask your friends

Het spel is easy, peasy te spelen en kent vrijwel geen regels. Pak een kaart van de stapel, lees hem voor en laat je vrienden antwoorden. Er zijn 30 dilemma’s, tien open vragen in de categorie ‘hoe goed ken je mij’ en in de categorie ‘onze vriendschap’ tien open vragen zoals: Wat waardeer jij het meest in onze vriendschap? Bij dillema’s kun je denken aan vragen als: Altijd overdressed of altijd underdressed? Nooit meer overdag of nooit meer ‘s avonds naar buiten? 

Samen spelen, samen drinken

Perfect voor de zomerse borrels is MARTINI Fiero; een 100% natuurlijke en eigentijdse vermout met een mix van citrusvruchten, bitterzoete sinaasappel en frisse witte wijn – die gemixt met tonic perfect tot zijn recht komt. De Martini Fiero & Tonic maak je als volgt: 

Benodigdheden:

  • 70 ml MARTINI Fiero
  • 70 ml tonic
  • Ijsblokjes

Roer je drankje zachtjes door elkaar, garneer met een sinaasappelschijfje, serveer in een groot wijnglas en vergeet niet te proosten met je vrienden! 

Met welke vrienden wil jij dit spel spelen?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2021 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved