Lege agenda? Dit kun je allemaal in het weekend doen!

Eindelijk is het WEEKEND! We hebben ons de hele week dood geploeterd naar de vrijdag toe en kunnen eindelijk genieten van een paar dagen rust. Of je het weekend nu vol gepland hebt of juist een blanco agenda, bij The Daily Dutchy weten we altijd precies wat er in het weekend te beleven valt. Ben je benieuwd wat je nog meer kunt doen tijdens je vrije dagen? Wij hebben genoeg inspiratie online staan! Lees je mee met onze weekendtips? 

weekendtips - tips voor het weekend - verveling weekend

#1 Koffie afspraak met een vriendin

Doordeweeks heb je natuurlijk elke dag wel een afspraak staan waardoor jouw sociale leven best wel saai is geworden. Thank god for the weekend! In het weekend heb je namelijk plenty of time om weer eens wat leuks te doen met je vriendinnen. Een bakkie pleur drinken is dus zo gepiept!

#2 Lunchen bij die nieuwe toko

Heb jij de hele week zo hard geploeterd dat je steevast elke dag achter je laptop zat te lunchen? In het weekend ga je dit niet doen, no m’am. Nu je eindelijk de tijd hebt om uitgebreid te gaan lunchen, moet je hier ook zeker gebruik van maken. Gelukkig kent Nederland genoeg hotspots waar je nog niet geweest bent én is er dus altijd wel eentje die je een bezoekje moet brengen.

Geen inspiratie? Bij The Daily Dutchy houden we van nieuwe hotspots! Houd dus onze website continu in de gaten voor fijne, nieuwe plekken in Nederland.

#3 Naar de markt

Ik hoor je denken: de markt?! Ja dames en heren, je leest het goed! De weekendmarkt is namelijk altijd een gezellige plek om je boodschappen te doen en (hopelijk!) om te genieten van een fijn zonnetje. Tip: De prijzen op de markt zijn vaak lager dan in de supermarkt dus het is ook nog een hele goedkope manier van boodschappen doen. Vergeet je boodschappentas niet voor heerlijke, verse aardbeien!

#4 Naar een festival

Driewerf hoera voor het beginnende festivalseizoen! Nu de zon steeds vaker terugkomt, is er in het weekend niets leuker dan een spontaan festival te pakken. De grote festivals laten nog even op zich wachten, maar er zijn her en der al genoeg kleine (food)festivals waar je ook je dancing skills kunt laten zien terwijl je geniet van een lekkere cocktail. Zie hieronder alle festivals waar je zeker bij moet zijn!

#5 Doe iets nieuws!

Heb jij in het weekend altijd zin om iets nieuws te proberen? Doe het gewoon! Ga een flink eind fietsen, doe mee aan een kookcursus of ga wandelen met alpaca’s. Alles om maar niet de hele dag binnen te zitten en te Netflixen. Stressen doe je maandag maar weer!

Wat ga jij dit weekend doen? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

weekendtips – doen in het weekend – verveling weekend

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedJaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!