Limited edition | Het Sterrenfrietje

De Frietboutique en het welbekende Amsterdamse sterrenrestaurant Bridges hebben hun handen ineengeslagen waaruit een nieuw limited edition frietje uit is voortgekomen, Het Sterrenfrietje. Dit speciale frietje is enkel deze maand exclusief te bestellen in de vestigingen van Frietboutique in de grote steden Amsterdam en Rotterdam. Vanzelfsprekend dat je dit frietje ook kunt proberen bij Bridges. The Daily Dutchy slaat geen enkel frietje af, dus wij zijn er als eerste bij! Ga je met ons mee? Lees dan gauw verder!

De Frietboutique en chefs van restaurant Bridges, Andres Delpeut en Pascal Duvivier hebben het zogeheten ‘Sterrenfrietje’ ontwikkelt. Voor wie al bekend is met de Frietbotuique weet hoe lekker hun frieten zijn. Het Sterrenfrietje bestaat uit de originele verse frietjes van dit restaurant en is ingelegd in Kesebeke zuur. Dit wordt geserveerd met ossenworst, sambal-mosterd en rode ui. Voor mensen die van kruidig en pittig eten houden dus de ultieme snack!

Friet van De Frietboutique

De Frietboutique is bedacht door Sammy & Pebbles die in 2013 zijn begonnen met het ondernemerschap. Zij hebben IJsboutique opgericht, maar wilden het uitbreiden met een ander product, namelijk friet. De frieten van Foodboutique staan bekend dat ze gebakken worden van onbehandelde, duurzame Agria-aardappels. Deze aardappels worden rechtstreeks bij de boer gehaald. Vervolgens worden de aardappels met de hand gesneden en gebakken in 100& plantaardige olie. Met De Frietboutique willen deze twee dames van het klassieke product friet iets bijzonders maken en dat is ze zeker gelukt. Menig frietliefhebber haalt zijn frietje bij De Frietboutique.

Restaurant Bridges

Restaurant Bridges is gevestigd aan een van de oudste grachten van Amsterdam. Een plek waar iedereen zich thuis voelt en het personeel erg gastvrij is. Wat zo leuk is aan het restaurant is dat het uit twee verschillende concepten bestaat: Bridges Dining en Bridges Barbistro. Bij Bridges Dining kun je gerechten eten die op Michelinster-niveau worden bereid. En Bridges Barbistro biedt voor al haar gasten de mogelijkheid om te genieten van een zeer veelzijdig menu. Heb je zin in een avond wining & dining? Of besluit je toch om liever met je vrienden te gaan zitten voor een ontspannen borrel? Dit kan allemaal bij Bridges!

Nice to know

Behalve dat het Sterrenfrietje exclusief verkrijgbaar is in de Frietboutique in Amsterdam en Rotterdam kan je het frietje ook bestellen tijdens je bezoek aan Bridges BarBistro. De prijs hiervan is €6,50.

Good to know

Het Sterrenfrietje is exclusief verkrijgbaar van 10 september tot 18 oktober bij de vestigingen van De Frietboutique in Amsterdam en Rotterdam. En bij Restaurant Bridges in Amsterdam.

Waar ga jij jouw Sterrenfrietje eten?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X


Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.