Hotspot | NATA Lisboa Amsterdam

Please Add Photos
to your Gallery

Hurray! Vanaf vandaag is de eerste NATA Lisboa een feit. Voor de mensen die wel eens in Portugal zijn geweest, komt deze koffiebar je misschien bekend voor. Portugal zit er vol mee! En nu is ook Amsterdam een vestiging rijker. The place to be waar jij de originele pastel de nata kunt bestellen onder het genot van koffie, ontbijt, lunch en meer. Benieuwd? Maak dan snel kennis!

NATA Lisboa

De Portugese koffiebar ‘NATA Lisboa’ strijkt neer in Amsterdam aan de Scheldestraat onder het motto ‘the world needs nata’. België, Spanje, Oostenrijk en de UK gingen ons al voor, maar vanaf vandaag doet ons kikkerlandje ook gewoon mee. NATA Lisboa is genoemd naar het iconische zoete gebakje uit Portugal, de pastel de nata. Een echte aanrader als je het ons vraagt. Op de menukaart vind je naast een stevige kop Portugese koffie en uiteraard de beroemde pastel denata nog heel wat andere lekkernijen, zoals de pão com chouriço (warm broodje met chorizo) en pastel de bacalhau (stokvispasteitje). De koffiebar is open voor ontbijt, lunch en aperitief.

Voor de inrichting en de vormgeving heeft de koffiebar zich laten inspireren door Amsterdams verfijnd gevoel voor design. Het resultaat is een open en lichte ruimte, met hier een daar een zomergele tint die hint naar de kleuren van een mooie, smakelijke pastel de nata.

NATA Lisboa wordt gerund door José en Bibiene Cruz. Amsterdammers met, zoals de achternaam al doet vermoeden, een Portugese afkomst. Hun grote droom is om de stad te veroveren met hun pastel de nata. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je hier niet de originele pastel de nata eet. Wij hebben hem al geproefd en hij is goddelijk!

IMG_0585

Good to know
De eerste NATA Lisboa heeft haar deuren geopend aan de Scheldestraat nummer 1 te Amsterdam. Dagelijks kun je hier terecht voor ontbijt, lunch en aperitief. Maandag t/m vrijdag zijn ze open vanaf 07.00 uur tot 18.00 uur en zaterdag en zondag van 08.00 uur tot 18.00 uur.

Wanneer ga jij langs om de echte pastel de nata te proeven?

Bron: NATA Lisboa
Bron beeld: NATA Lisboa

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2017 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.