Hotspot | koffie klappen bij Your Coffee in Hilversum

View Gallery
5 Photos
Hotspot | koffie klappen bij Your Coffee in Hilversum
Your Coffee

Your Coffee

Hotspot | koffie klappen bij Your Coffee in Hilversum
Your Coffee

Your Coffee

Hotspot | koffie klappen bij Your Coffee in Hilversum
Your Coffee

Your Coffee

Hotspot | koffie klappen bij Your Coffee in Hilversum
Your Coffee

Your Coffee

Hotspot | koffie klappen bij Your Coffee in Hilversum
Your Coffee

Your Coffee

We love coffee en vooral op de maandagen! The Daily Dutchy is altijd op zoek naar de lekkerste koffiespots en laten we deze week weer de perfecte spot gevonden hebben. Onder de bogen van een prachtig pand aan de Kerkstraat in Hilversum, is sinds april 2015 Your Coffee gevestigd. Eigenaar Youri, waar tevens de naam Your Coffee van afgeleid is, wilde geen doorsnee lunchroom openen en opende daarom een gloednieuwe, originele en vooral speelse zaak. Benieuwd? Lees dan snel verder, want hier wil je lunchen en koffie drinken in Hilversum!  

Your Coffee Hilversum - Koffie drinken in Hilversum - lunchroom

Zodra je over de drempel stapt en de geuren van versgebakken appeltaart, koffiebonen en vers brood je onder de neusvleugels kietelen, weet je al dat je goed zit. Alles aan Your Coffee is net een beetje anders, maar dan op een goede manier! Geen standaard lunchroom, nee: een theebar aan de muur, het menu op een klembord en een trap vol liefdesslotjes die je doet denken aan de bekende brug in Parijs. Your Coffee heeft oog voor elk simpel detail en dat zie je. Als je boven een plekje hebt gevonden, hoef je niet helemaal naar beneden te lopen om je bestelling door te geven. Er liggen namelijk briefjes waar je opschrijft waar je zin in hebt, dat briefje stop je in een bal en die rolt door een buis richting de bar. Probleem opgelost! Voor de allerkleinste bezoekers is er tevens op de bovenste verdieping een speelzolder ingedeeld en beneden is er zelfs een plekje gereserveerd voor de ‘kinderkoets’. Hoe leuk om hier met je koters te daten. Moeders lekker aan de koffie en je hoeft niet om te kijken naar de kiddo’s.

Keuze uit 10 verschillende koffies

Your Coffee is de perfecte plek voor diehard koffieliefhebbers. Je hebt maar liefst keuze uit tien verschillende soorten koppen koffie. Dit maakt een keuze maken lastig voor de twijfelkonten onder ons. Van een ristretto tot een latte macchiato en van een flat white tot een long black. Voor een ieder wat wils! Naast de ruime keuze uit koffie, bevat de kaart ook een lijst aan supersappen. Deze supersappen hebben wonderbaarlijke ingrediënten én namen. Kies bijvoorbeeld de ‘Liquid Thai’ met kokos, wortel en koriander of de ‘Ginger Glory’ met peer, gember en druiven. Voor al het lekkers op de kaart is duidelijk aangegeven welke allergenen de versnaperingen bevatten. Denk aan koolhydraatarme of koolhydraatvrije broodjes. Ook kun je genieten van een glutenvrije chocolade brownie of een lactose vrij ontbijt!

Good to know

Het feit dat de meeste studenten tegenwoordig graag buitenshuis studeren onder het genot van een goede kop koffie en een lekkere lunch, is Your Coffee niet ontgaan. Op de open bovenverdieping van het pand heeft Your Coffee namelijk ook een speciale ruimte ingericht voor de bezoekende studiebol. Er staan kleine bureautjes, inclusief leeslampje, en dienen zo voor de ideale studeer plek! Your Coffee is op maandag gesloten, maar van dinsdag t/m zondag kun je van 10.00 tot 17.00 uur terecht voor dat perfecte bakje koffie in Hilversum.

Wanneer neem jij een bezoekje aan koffieparadijs Your Coffee? 

Dit artikel is geschreven door Rowan Peperkamp

Bron: Your Coffee
Bron beeld: The Daily Dutchy – Rowan Peperkamp

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

lunchroom Hilversum – Koffie drinken in Hilversum – Your Coffee Hilversum

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved