Pop-up | De Bier-Oliebollenbar aan de Berlagebrug

Vanaf 10 december wil jij best even een ommetje op de fiets maken richting de Oliebollenbar in samenwerking met brouwerij Two Chefs Brewing. De eerste oliebollenbar waar je bier-oliebollen kunt afhalen, zoals de ‘B*ck off Bol’ en de ‘Funky Falcon Bol’. Hoe leuk is dit concept!? Wij delen graag alle ins & outs!

deoliebollenbar

Geen tapbier, maar vers gebakken bier-olieballen

In samenwerking met brouwerij Two Chefs Brewing, opent creatief bureau Tosti Creative deze maand De Oliebollenbar. Aan de Berlagebrug, ter hoogte van de Ringdijk, vind je vanaf 10 december de eerste bar waar je geen vers getapte biertjes, maar vers gebakken oliebollen kunt afhalen.

https://thedailydutchy.com/2020/09/18/21-redenen-om-bier-te-drinken/

“We vinden het leuk om mensen door creativiteit te verrassen. Dat is alleen in deze tijd wel een uitdaging. Daarom vonden we het belangrijk om in december nog iets tofs te doen, zodat we niet vergeten om ook nog plezier te maken. Extra leuk dat dit in een mooie samenwerking met Two Chefs Brewing kan.”, aldus Roby Hormis van Tosti Creative.

Welke “smaken” kun je verwachten

B*ck Off Bol
Op het menu van De Oliebollenbar vind je oliebollen die gemaakt zijn met verschillende bieren van de Amsterdamse brouwerij Two Chefs Brewing. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor de frisse Funky Falcon Bol of een wat zwaardere bock-variant, de B*ck Off Bol. Ook aan een kidsproof-variant is gedacht en kunnen de kleintjes smullen van een alcoholvrije ‘0.bol’. 

https://thedailydutchy.com/2020/12/09/culinaire-staycations/

Good to know

De Oliebollenbar staat in vol kerst ornaat de hele maand december aan de kade van de Berlagebrug (ter hoogte van de Ringdijk) in Amsterdam. Uiteraard worden de huidige COVID19-maatregelen netjes nageleefd.

Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag 14:00 – 21:00 uur
Zaterdag & Zondag 12:00 – 21:00 uur

Welke bier-oliebol ga jij halen?

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved