Randwijckmarkt Amstelveen

De Randwijckmarkt in Amstelveen maakt het boodschappen doen op zaterdag leuker voor jou! Elke zaterdag wordt het schoolplein aan het Catharina van Clevepark omgebouwd tot een gezellige markt. Wil je meer weten over deze markt? Lees dan snel verder, want De Randwijckmarkt heeft veel meer te bieden dan een ‘gewone’ markt!

1

Het voormalig schoolplein van de Michiel de Ruyterschool wordt sinds een paar maanden elke zaterdag omgetoverd tot een gezellige buurtmarkt. Een aanwinst voor Amstelveen Noord, waar eerder weinig mogelijkheid was om je verse boodschappen te halen. Naast de basislevensmiddelen kun je op dit openlucht winkelcentrum ook diverse specialiteiten kopen.

Wat deze markt zo gezellig maakt is dat je tijdens het boodschappen doen kan aanschuiven aan de picknicktafel voor een kop koffie, thee, limonade, een crêpe of tosti.

De markt heeft veel verschillende kramen en beschikt daardoor ook over een breed assortiment. Zo zijn er soepen, salades en verse maaltijden verkrijgbaar, is er een Spaanse Schuur met heerlijke delicatessen uit Spanje, zijn er verschillende hartige en zoete taarten en chocolade te verkrijgen naast deze lekkernijen zijn de standaard marktkramen er ook te vinden zoals de zogenaamde Nuthouse met verse noten en zaden en een diverse soorten kazen van topkwaliteit.

Volgens de marktmeester en oprichter Lempers is deze buurtmarkt “een verrijking voor de buurt en hopelijk die binnenkort iedereen zijn boodschappen op de Randwijckmarkt in plaatst van de grote supermarkten”.

thumbrandwijckmarkt

Good to know
De Randwijckmarkt bevindt zich aan het Catharina van Clevepark 10 in Amstelveen. Elke zaterdag van 10:00 – 17:00 uur kun je hier terecht voor gezelligheid en je dagelijkse boodschappen. Tevens kun jij je als bedrijf inschrijven om bijvoorbeeld jouw kleding of delicatesse te verkopen.

Kom jij hier binnenkort ook je boodschappen doen op de Randwijckmarkt?

Dit artikel is geschreven door Raechel Chotoe

Bron: De Randwijckmarkt
Bron beeld: De Randwijckmarkt

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

*Gesponsord
© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved