Romantiek vier je op Valentijnsdag in The Duchess

De dag van de liefde staat voor de deur en dat betekent dat heel Nederland verandert in een kleffe bedoeling. Zin om met je grote liefde of stille aanbidder wat leuks te plannen op deze dag? Dan hebben wij wat leuks voor je! Speciaal voor Valentijnsdag heeft The Duchess een heel bijzonder dessert gecreëerd. Lees: roze chocolade explosie. Benieuwd naar alle ins & outs? Lees dan snel verder, want wij vertellen je graag meer!

Hotspot The Duchess

Mocht je nog niet bekend zijn met The Duchess, dan vertellen we je even in het kort met liefde meer over deze hotspot. The Duchess vind je in hartje Amsterdam en heeft zijn naam te danken aan de van oudsher adelijke hertogin, bekend om haar verfijning, elegantie en klasse. Zo is The Duchess geïnspireerd op het tijdperk van de Belle Époque. In Amsterdam word je hier dan ook gastvrij ontvangen en geniet je van de subtiele smaken uit Zuid-Frankrijk. Uiteraard bevindt deze spot zich in een prachtig historisch pand (voormalig KAS Bank) nabij Hotspot The W Hotel.

Een luxe plek waar jij je in het bruisende Amsterdam goed kan terugtrekken en kunt genieten van al het moois en lekkers wat The Duchess te bieden heeft.

Valentijnsdag in The Duchess

Hoe leuk is het om met je Valentijn wat leuks te doen op 14 februari? Liefde gaat door de maag en vrouwen houden simpelweg vaak van chocola. De perfecte combinatie dus. Voor Romantiek ben je dan ook aan het juiste adres bij The Duchess.

Speciaal voor Valentijnsdag is er een heel bijzonder dessert gecreëerd en wij mochten deze als een van de eerste proeven! De wellicht bekende ‘Chocolade Explosion’ van Nederlands nieuwste Michelinrestaurant krijgt namelijk van 10 tot 14 februari een romantisch tintje. Geloof ons maar, dat jouw vrouwen en mannen hartje hier harder van gaat kloppen. De chocolade bowl is namelijk speciaal voor de dag van de liefde pretty in pink!

Leuk voor de vrouwen, maar ook voor de mannen hoor. Dit dessert explodeert namelijk na het toevoegen van stikstof letterlijk voor je ogen en dit alleen is al spectaculair om naar te kijken! Een roze feestje voor het oog en zeker ook voor de zoette trek. Leuk om samen onder het genot van een cocktail te delen. Om elkaars vingers bij af te likken!

Good to know

The Duchess vind je aan de Spuistraat nummer 172 te Amsterdam. Wil je hier Valentijnsdag vieren? Dan raden wij je zeker aan om even te reserveren. Zo voorkom je teleurstellingen en weet je zeker dat jouw avond met veel romantiek afloopt!

Psst… Met wie ga jij Valentijnsdag vieren bij The Duchess?

Bron beeld: The Duchess

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2018 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.