Sergio Herman lanceert samen met Martini dé perfecte ready-to-serve cocktail

Martini heeft in Nederland een come-back gemaakt, deze zomer lanceerde ze al de Martini Fiero & Tonic, die bij ons zeker in de smaak valt en dit najaar slaan ze de handen ineen met niemand minder dan sterren-chef Sergio Herman. Een unieke samenwerking waar de Martini Spritzante uit voortgekomen is. Benieuwd naar deze samenwerking en de ready-to-serve cocktail? Lees dan snel verder voor alle ins & outs!

martini sergio herman

De Italian Style

Sergio Herman is net als Martini fan van de Italiaanse keuken. Zo bracht dit jaar nog een kookboek uit onder de naam “New Italian”. Zo is deze samenwerking een match made in heaven!

Aperitivo: “De start van een nieuw begin”

Vriendschappen en familie zijn belangrijker dan ooit en samen zijn start dan ook vaak met een Aperitivo, oftewel een eerste drankje om te proosten op het leven. De Martini Sprizante is hiervoor de perfecte cocktail, die je zonder te veel handelingen easy, peasy in een mooi glas schenkt. Zo is deze cocktail al ready-to-serve gemaakt!

De smaak van deze cocktail is fris en licht bitter. Zo is hij gemaakt op basis van grapefruit, basilicum en heeft het een hint van vanille. Schenk hem in een mooi wijnglas, gevuld met ijs en garneer eventueel met een partje grapefruit en een blaadje basilicum voor de finishing touch. Een kind kan de was doen!

Sergio Herman: “Italië zit diep in mijn hart verankerd sinds ik drie jaar geleden aan de voorbereidingen van mijn nieuwste zaak Le Pristine begon. De combinatie van mijn Zeeuwse roots met de Italiaanse flair werd onmiddellijk door onze gasten omarmt. Toen de kans voorbijkwam om samen te werken met één van Italië’s meest iconische merken moest ik geen twee keer nadenken. Samen met de master blender van Martini heb ik mijn Spritzante ontwikkeld. Dat ik hiermee een bijdrage aan het rijke oeuvre van dit topmerk heb mogen leveren maakt me enorm trots.”

martini spritzante

Good to know

Deze mooie fles met Martini Spritzante kun je exclusief voor €12,49 op de kop tikken bij Jumbo. Er is een gelimiteerde oplage, dus wees er snel bij! Leuk om in te slaan voor een avondje met vrienden of om cadeau te doen, tijdens de feestdagen!

Met wie wil jij de Martini Spritzante uitproberen?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2021 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Drank
Drank