Thuiskantoor sfeermakers met de lijsten van Desenio

Nu we met zijn allen weer verplicht vanuit huis moeten werken, komen zo nu en dan de muren wel eens letterlijk op ons af. Is het opnieuw schilderen van de muur een iets te grote werkontwijkende klus voor jou? Fleur je home office dan eenvoudig op met een paar leuke prints! Voor elke mood een ander thema om er thuis iets gezelligs van te maken. Ter inspiratie heeft the Daily Dutchy een aantal fotowanden samengesteld met de posters van Desenio.

desenio

5 verschillende stijlen om het thuiswerken net wat aangenamer te maken.

Voor elke mood een ander thema, om je home-office zo aantrekkelijk mogelijk te maken met een stijl die bij je past!

1.De Wanderlust Wand

Na uren staren naar je beeldscherm of voor de echte pro’s onder ons zelfs twee beeldschermen naast elkaar, verlang je er naar om af te dwalen naar een tropisch oord. Palmbomen, stranden, jungle of mooie karakteristieke bouwwerken kunnen jouw reishonger tijdelijk even stillen. Zo kozen wij voor de mooie herinneringen aan Sri Lanka, haar prachtige strand en de oh zo bekende Nine Arch Bridge.

2.De Keukentafel Kitch Wand

Sommige van ons zijn niet gezegend met een aparte home office en werken gezellig vanaf de keukentafel. Het grote voordeel, voor een kop koffie hoef je nauwelijks op te staan. Kunst om de keuken op te leuken! Denk hierbij aan posters die food of drink georiënteerd zijn of gooi het over een andere boeg en ga voor lekker kitch!

https://thedailydutchy.com/2020/04/09/in-7-stappen-de-perfecte-fotowand-met-desenio/

3.De Zen Zoom Wand

Hoewel voor Corona menig mens nog nooit van Zoom had gehoord, weten we nu haast niet beter dan dat we onze afspraken digitaal met elkaar hebben. Creëer rust en sfeer in je home office met wat mooie posters die achter jou aan de wand pronken tijdens je meetings. Zoek hierbij een mooie set posters uit die qua kleur licht zijn, denk hierbij aan natuurlijke pastel kleuren die een mooi geheel vormen.

Met code: DAILYDUTCHY krijg je nu 30% korting! Deze code is geldig t/m zaterdag 23 januari 2020

4.De Words of Wisdom Wand

Af en toe heb je van die dagen dat je het liefst iedereen en alles achter het behang wilt plakken, zie je door de bomen het bos niet meer en je weet van voren niet meer dat je van achter leeft. Op die dagen kan jij wat extra motivatie gebruiken om je er doorheen te slepen. Denk hierbij aan grappige quotes, woorden die voor jou pakkend zijn of gewoon iets waar je heel hard om moet lachen. Wees een beetje lief voor jezelf en hang wat leuks aan die muur.

 

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Een bericht gedeeld door 📷Vivian Secrève | Amsterdam📷 (@thedailydutchy)

5.De Missing the Museum Wand

Kon jij ook altijd uren slenteren door diverse musea en alle prachtige fotokunst in je opnemen? In de collectie van Desenio zijn diverse iconische foto’s te vinden geschoten door de beste fotografen. Ga voor wat mooie zwart-wit prints, te combineren bij elk interieur. Zo haal je een stukje Stedelijk Museum bij jou thuis aan de muur waar je dagelijks plezier van hebt. 

De DIY tip van The Daily Dutchy

Is jouw home office een tijdelijke oplossing en heb je geen zin om de gaten in de muur te slaan? Er bestaan diverse ophangmogelijkheden die weer eenvoudig te verwijderen zijn. Denk hierbij aan zelfklevende spijkers of zelfklevende strips.

Welk thema spreekt jou het meest aan?

Dit artikel is geschreven door: Louise Secrève
Beeld: The Daily Dutchy

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X