10x Glitterschoenen voor de feestdagen

Glitterschoenen, een van de vele trends van dit najaar. Nog een paar dagen te gaan en dan vieren we weer kerst en gaan we al gauw het nieuwe jaar in. Maar gedurende de feestdagen willen we er graag zo leuk mogelijk uitzien en hoe doe je dat beter, dan je outfit af te maken met een paar mooie glitterschoenen aan je voeten? The Daily Dutchy is al helemaal in de mood voor de feestdagen en zet daarom tien glitterschoenen op een rij om in te slaan. Lees gauw verder!

Glitters klinken wellicht ietwat hysterisch en misschien is dat het ook. Daarom is het de perfecte item om te dragen gedurende de feestdagen of voor als je een avondje gaat stappen. Met deze schoenen gaan je voeten geheid van de vloer!

Omdat deze shoes van zichzelf al vrij opvallend zijn is het aan te raden om de rest van je outfit zo rustig mogelijk te houden. De sparkle shoes kun je bijvoorbeeld gemakkelijk combineren met een nette witte blouse, een zwart rokje en een zwarte panty. En voor een sportieve look kun je je glitterschoenen onder een boyfriend jeans of een normale jeans dragen. Hoe dan ook, je valt op!

Shop ze!

zalando2
Zalando €59,95

zalando1
Zalando €84,95

modemusthaves2
Modemusthaves €34,95

modemusthaves1
Modemusthaves €34,95

mango2
Mango €29,99

mango1
Mango €29,99

boohoo1
Boohoo €45

asos3
ASOS €60

asos2
ASOS €39,99

asos1
ASOS €30,65

Hoe draag jij jouw glitterschoenen tijdens de feestdagen?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2016 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved 
Kerstwinkel 2016