Valentijn cadeautip | NØLSON Shirts

De dag van de liefde komt er weer bijna aan. De dag dat jij je geliefde even extra in het zonnetje zet, de liefde viert en jouw crush laat weten dat jij een oogje op hem of haar hebt. Jawel uiteraard hebben wij het over 14 februari, de dag dat het Valentijn is. Hij geeft jou natuurlijk gewoon een mooie bos bloemen, een doos bonbons of een mooi sieraad, maar wat geef jij hem!? Dit blijft voor ons vrouwen een lastig punt, maar wij hebben de oplossing. Iets waar jij hem mee blij maakt, maar waar jij jezelf ook errug blij mee maakt! The answer is: Een mooi NØLSON shirt. Ziet hij er tijdens jullie romantische diner ook nog eens picture perfect uit. Benieuwd naar de nieuwe collectie? Lees dan snel verder!

nolson

Al eerder lieten wij jullie kennismaken met het mooie en Nederlandse overhemden merk NØLSON. “Een modemerk dat creativeit combineert met elegantie, om een professionele stijl te creëren met een moderne twist.” Aldus, NØLSON. In de winter van 2015 werd de productie van NØLSON een feit. Als missie heeft NØLSON om de beste kwaliteit overhemden te leveren gemaakt uit hoogwaardige materialen. Een shirt gefabriceerd uit vakmanschap en maatwerk. Typerend aan de hemden is dan ook het boord en de slimfit pasvorm. Meer over dit mode merk kun je hier lezen!

“NØLSON is a boys best friend”

Nu heel wat jaartjes verder heeft dit Amsterdamse merk zijn collectie uitgebreid met een nieuwe collectie hemden. Uiteraard van dezelfde kwaliteit en tevens betaalbaar. Dit keer alleen ook als button-down te bestellen. Je weet wel, met van die nette en subtiele knoopjes aan de kraag. Erg mooi voor onder een pak als je het ons vraagt en zo weten wij zeker dat jouw Valentijn er perfect uit ziet in dit overhemd.

Pssst! Welke Valentijn zie jij graag in een NØLSON op jullie date verschijnen? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2021 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.