Easy Peasy | Elke week verse pasta’s in huis van La Spaghettata

Amsterdam is een heerlijke foodservice rijker en niet zomaar een… Lees; de meest lekkere pastaservice, inclusief homemade sauzen, die je maar kunt vinden! La Spaghettata is de naam en dit pastaconcept op basis van bezorgservice rockt dit concept met slechts 3 waarden: met ambacht, eenvoud en het moet smaakvol zijn. Benieuwd waarom je dit wil en waarom ook niet (denkende aan je weegschaal). The Daily Dutchy vertelt je graag alle ins en outs over deze heerlijke pasta en sauzen!

laspaghettata

La Spaghettata” is een manier om te zeggen ”laten we ‘snel’ pasta eten”

Liefde gaat door de maag en om die reden mogen we het liefdeskoppel en de bedenkers van La Spaghettata vriendelijk bedanken. Sinds juli 2020 hebben William & Constance hard gewerkt aan het creëren van een pasta concept (pasta en sauzen) op basis van een bezorgservice, zoals het concept nu staat.

Van eigen keuken, naar een professionele keuken met meer capaciteit. In coronatijd hebben wij al mogen smullen van dit concept en wij van The Daily Dutchy zijn als groot pastaliefhebber, dan ook erg te spreken over de kwaliteit en het gemak. In een handomdraai zet je de mooiste en lekkerste pastagerechtjes op tafel!

Zo worden er voor de pasta’s en sauzen zoveel mogelijk lokale ingrediënten gebruikt, gehaald bij directe producten om het zo milieuvriendelijk mogelijk te houden en de territoriale natuurlijke hulpbronnen te benadrukken.

Sommige producten worden ook geïmporteerd uit Italië om de hoogste kwaliteit en het DOP-label te garanderen. DOP = “Denominazione di Origine Protetta” (Beschermde Oorsprongsbenaming)

pastasoorten la spaghettata

Hoe het concept werkt?

La Spaghettata werkt met een maandmenu, waar je elke week je pasta’s en huisgemaakte sauzen kunt bestellen, die gewoon bij je thuisbezorgd worden. Keuze uit minimaal vier soorten verse pasta’s, twee soorten huisgemaakte sauzen en lasagne, maar dit menu kan elke maand ook meer pasta’s of sauzen bevatten. Winning!

Van maandag tot zondag kun je via de webshop een bestelling plaatsen en deze worden van dinsdag tot vrijdag tussen 18:00 – 20:00 uur geleverd.

Het enige wat jij thuis nog moet doen is zelf de pasta koken, de saus opwarmen en je kunt binnen vijf minuutjes aan tafel!

pastasauzen la spaghettata

Good to know

Als Nederlander ben je natuurlijk benieuwd naar de prijzen van de pasta en sauzen. Een pot pasta heb je al vanaf €8,50 en de pasta zelf vanaf €3,50. Deze prijzen kunnen wisselen, omdat het menu elke maand veranderd. Bij de eerste bestelling krijg je 10% korting, dus dat wordt inslaan! Bekijk vooral de website van La Spaghettata voor meer informatie en het menu van deze maand en de voorwaarden van deze unieke bezorgservice.

Wanneer ga jij de verleiding aan om een bestelling te plaatsen bij La Spaghettata? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2022 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.