Zeg je helse kater gedag met RESET!

De kater komt later en dat blijkt wel uit de koppijn en misselijkheid de volgende dag… De beste oplossing tegen een stevige kater is easy: gewoon minder of niet drinken! Toch weten we allemaal, dat dit lastig is als er een gezelligheid van alcohol vloeit op een feestje. Drink met mate wordt dan al snel verkeerd geïnterpreteerd tot: drink met maten. Gelukkig heeft een slimme Nederlandse apotheker RESET op de markt gebracht, dé after drink die jouw van je ellendige kater klachten afhelpt… The Daily Dutchy knows best, dus lees snel verder om erachter te komen hoe dit drankje jouw ‘ellendige’ dag kan redden. Bye, bye kater! RESET

De kater klachten voorkom je het beste door niet teveel alcohol te drinken, niet teveel te switchen tussen alcoholische versnaperingen en extra water te drinken. Je lichaam is van een biertje niet zo snel uitgedroogd, maar als je de hele avond gin-tonics aan het wegtikken bent is dit wel het geval. De regel geldt dan ook: drink voor elke alcoholische versnapering sterker dan bier een extra longdrink glas water. Is dit niet gelukt, ‘RESET’ dan gerust je lichaam met de after drink. De wonderen zijn de wereld nog niet uit!

Wat is RESET?

RESET after drink is een voedingssupplement dat speciaal ontwikkeld is om je lichaam de bouwstoffen te geven die je lichaam nodig heeft als je veel alcohol hebt gedronken. Met de bestanddelen uit het drankje kan je lichaam vervolgens beter en meer peptiden aanmaken die de acetaldehyde uit je lichaam verwijderen. Je wat!? Acetaldehyde is de voornaamste afvalstof in je lichaam die je lever creëert na het nuttigen van alcohol. Om deze stof te vernietigen heeft het lichaam peptiden nodig, die de lever zelf aanmaakt. Van nature maakt je lichaam echter te weinig peptiden aan om dit proces en dus de kater versnelt op te lossen. Je lever vraagt na het stappen om dit stofje. Lang leven RESET! Echter is RESET geen geneesmiddel. De bestanddelen zijn naast het lichaamseigen peptide, voornamelijk aminozuren (bouwstoffen om zelf meer peptide aan te maken), choline en vitaminen.

RESET

Hoe werkt deze anti-kater drank?

Het drankje nuttig je voor het slapen gaan. ( Niet vergeten dus! Een wekkertje zetten wellicht?) Lees van tevoren goed de instructies. Het flesje bestaat uit twee delen. Een klein potje met poeder en een flesje met een smurfenblauwe vloeistof. De twee moet je eerst van elkaar scheiden. Vervolgens verwijder je de dop van de blauwe vloeistof en die van de poeder. Je voegt de twee bij elkaar, dopje erop en goed schudden. Na het schudden drink je de hele fles in één keer op! Sweet dreams en fingers crossed dat je geen kater hebt de volgende dag…

Good to know

RESET after drink is alleen geschikt voor volwassenen ouder dan 18 jaar. De aanbevolen dosering is één RESET flesje tijdens of na het drinken van alcohol en voor het slapen gaan. Gebruik RESET niet als je maag- en/of darmklachten, nier- en/of leverstoornissen hebt. De after drink kun je kopen in de Hangover Information Center, Sint Annendwarsstraat 3 te Amsterdam.

Ga jij met RESET je kater klachten verslaan? 

Bron: RESET
Bron beeld: The Daily Dutchy – Vivian Secrève

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.