Zo plan je de beste Netflix-avond

Met alle regenachtige dagen in het verschiet, is de beste bezigheid Netflix. Met het gevarieerde aanbod dat continue wisselt en de vermakelijke real-life programma’s, ben je namelijk een klik verwijderd van een heerlijk avondje op de bank. The Daily Dutchy is helemaal verslaafd aan Netflix en daarom delen wij onze tips voor een goed Netflix-avondje! En dit gaat verder dan simpelweg je laptop aandoen en een kleedje op de bank.. 

1. Plan de avond

Ondanks dat de spontane Netflix-avondjes het fijnste zijn, is het ook weleens fijn als je een avond in je agenda plant. Kies een avond die voor jou gunstig is, zorg ervoor dat iedereen die je ook maar een seconde kan lastigvallen hier vanaf weet en leg je telefoon buiten handbereik. Vanavond is het movie night! Tip: zorg ervoor dat je dat niet plant vóór een dag dat je iets belangrijks moet doen. Relaxen wordt anders een onmogelijke taak.

2. Maak je eigen thuisbioscoop

Het liefst willen we net als elke telg van de Kardashians een thuisbioscoop met idem rode fluwelen stoelen, maar met een relaxfauteuil of een grijze hoekbank kom je al een heel eind. Dit kun je thuis namaken, maar zijn er ook handige gadgets die daar bij kunnen helpen. Met een handige televisie of laptop kun je namelijk al een hoop nabootsen.  Dat maakt hit-serie “You” veel intenser…

3. We are taking snacks

Het perfecte filmavondje valt of staat met een goed assortiment aan snacks. Nu kun je natuurlijk de hele avond met je klauw in een zak naturel chips hangen, maar kun je ook de kans pakken om je eens te verdiepen in het snack-assortiment van de supermarkt. Naast chips verkopen ze namelijk veel meer, zoals popcorn, M&M’s en ijs. Liever iets gezonds?

4. Wees voorbereid

Niets is vervelender dan wanneer je eindelijk ziet of Ross en Rachel bij elkaar komen en je laptop valt uit. Of de film die je wilt ziet, heeft het verwijderalarm niet gehaald. Dit vraagt dus om een goede voorbereiding. Pak dus alles wat je denkt nodig te hebben en gooi het naast je op de bank. En vergeet je oplader niet! Die batterij wordt steeds leger en leger en niets is meer confronterend dan jezelf op dat zwart gevallen scherm te zien..

Voor de luie mensen onder ons (inclusief ons) verkopen ze ook gadgets waarmee je zonder armkramp of popcorn op je scherm alsnog jouw favoriete serie of film kunt bewonderen. Wij hebben onze favorieten hieronder neergezet!

Shopping netflix-avond

1: ASOS €13,99/ 2: ASOS €16,99/ 3: ASOS €138,99

5. Kijkvoer

Niets is meer bepalender voor de avond dan wat je uiteindelijk gaat kijken. Gelukkig heeft Netflix een verzameling van award winnende films, Netflix Originals (zoals de eerste Nederlandse Netflix Original: Ares) en series waarbij je aan de buis gekluisterd zit. Stop je lijst dus lekker vol!

6. Chill mode: on

Nu is het alleen nog zaak om een goed plekje op de bank te vinden, een goed opgeklopt kussen en een warme deken die jou door alle marathons gaat helpen. Have fun!

Hoe ga jij het perfecte filmavondje plannen? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!