10 Tips voor volle wenkbrauwen

Veel vrouwen zijn tegenwoordig geobsedeerd met hun wenkbrauwen. Er zijn veel verschillende trucjes om je wenkbrauwen voller te laten lijken, waaronder door make-up te gebruiken. Je hebt geluk als je volle brows hebt van jezelf, maar er zijn genoeg vrouwen die hier helaas niet mee geboren zijn… The Daily Dutchy heeft tien tips hoe jij jouw wenkbrauwen het beste voller kunt laten groeien. Lees gauw verder!

#1 Kokosolie

Kokosolie bevat proteïne, Vitamine E en ijzer. Wat ook helpt is om je brows donkerder te maken. Breng voordat je gaat slapen enkele druppels kokosolie aan op je wenkies, het is namelijk de ideale manier om vollere wenkbrauwen te krijgen.

#2 Castorolie

Voor sommigen bekend, voor velen niet. Maar Castorolie bevordert de haargroei. Ideaal voor je wenkies dus! Je brengt het aan door wat van deze olie op een watje aan te brengen en vervolgens op je haartjes te smeren.

#3 Olijfolie

Raar, maar waar! Olijfolie bevordert ook de haargroei van je wenkbrauwen. Je kunt olijfolie puur aanbrengen of door middel van olijfolie te mengen met honing. Laat het zo lang zitten als je wilt.  Bijvoorbeeld voor een half uur, maar ook voor een hele nacht. Vervolgens moet je het uitspoelen met lauw water.

#4 Fenegriekzaad

Fenegriekzaad heeft een zeer positieve uitwerking op je brows. Het zorgt voor een goede herstelling van de haarzakjes en het zorgt ervoor dat je wenkbrauwen snel groeien.

#5 Aloë Vera

In Aloë Vera zitten bepaalde enzymen en hydraterende eigenschappen die je haarzakjes goed verzorgen. Dit zorgt ervoor dat je wenkbrauwen sneller groeien en voller worden. Het is mogelijk om een Aloë Vera plant te kopen, maar je kunt bij diverse winkels ook Aloë Vera gel verkrijgen. De gel breng je aan op je haartjes en laat je voor ongeveer een half uur intrekken. Hier worden je harige vrienden pas echt blij van!

#6 Eigeel

Net zoals olijfolie trokken wij onze wenkbrauwen op bij het lezen van deze tip. Je kunt namelijk ook eigeel gebruiken als middel. Eigeel zorgt er namelijk voor dat de haren gezonder en dikker worden. Geldt overigens ook voor de haren op je kop. Goed om dus eens in de zoveel tijd een haarmasker met eigeel te maken, die je meteen op je wenkbrauwen laat intrekken!

#7 Masseren

Door meerdere malen per week je wenkbrauwen te masseren verwijder je dode huidcellen. Het stimuleert tevens ook de doorbloeding en zorgt dat oude huidschilfers verwijderd worden.

#8 Gezond eten

Voldoende vitaminen, mineralen, eiwitten en gezonde vetten zijn een van de vele voedingsstoffen die tevens ook een goede uitwerking hebben op je wenkbrauwen. Een goed eetpatroon is dus ook voor je huid van groot belang!

#9 Groeimiddel

Heb je geen zin om al die moeite te doen voor je wenkbrauwen? Dan is het ook mogelijk om een speciaal groeimiddel te kopen. Dit vind je tegenwoordig bij veel drogisterijen!

#10 Make-up

Ja, dit punt zat er al aan te komen, maar is wel het minst natuurlijk. Er zijn genoeg mogelijkheden en make-up die je brows voller doen lijken. Het punt is wel dat je hiermee zorgvuldig te werk moet gaan.

Wist jij dat je wenkbrauwen hierdoor voller lijken?

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved