10x Leuke en originele cadeaus voor hem!

Voor je moeder of zus is dit nooit zo’n groot probleem… Wat jij leuk vindt, vindt zij vast ook geweldig! Echter blijft het voor je vader, broertje of je lovebird wederhelft altijd lastig. Mannen! Natuurlijk kun je een lekker geurtje in zijn schoen stoppen, onder de boom leggen, of inpakken voor zijn verjaardag… maar met de volgende tien cadeaus zal jij hem toch wat origineler verrassen. Neem snel een kijkje in onze shopping en doe de leukste inspiratie op voor leuke cadeaus voor hem!

Dit zijn de tien leuke cadeaus, die The Daily Dutchy voor je heeft uitgezocht:

hungovercookbook#1 Met dit leuke kookboek leer jij manlief de beste gerechten koken met kater… Oftewel The Hungover Cookbook koop je voor €12,15! Ook erg handig als je zelf een kater hebt.

toilettas

Elke man heeft een mooie toilettas nodig in zijn leven en het liefst niet een te truttige variant. Leer blijft mooi en gaat jaren mee! Zo hoeft hij jouw toilettas niet vol te proppen en heeft hij al zijn spulletjes zelf mooi geordend! Deze score je via Bol.com voor €44,95.

cocktailset

Hoe leuk is dit cadeau! Zo kan hij de sterren van de hemel shaken en de lekkerste cocktails op tafel toveren! Inspiratie opdoen voor de cocktailtrends deze zomer doe je uiteraard via The Daily Dutchy. Deze volledige cocktailset koop je al voor €26,99!

Met welk cadeau maak jij hem blij?

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.