5x Take-Away toppers in Utrecht

Tegenwoordig leven we in een heel ander tijdperk. Waar je toen nog grapjes over maakte om in je trainingsbroek uiteten te gaan, ga je nu echt uiteten in je trainingsbroek. En wel gewoon bij jou thuis. Steeds meer horeca willen jou, ondanks de crisis, voorzien van de allerlekkerste gerechten. Wij van The Daily Dutchy werden getipt waar je in Utrecht de beste take-away restaurants kunt vinden. Jammie! 

take-away Utrecht restaurants

1. Poké bowl – Poké Perfect Utrecht

Wie van een feestje houdt is bij Poké Perfect aan het juiste adres! De Poké bowls zijn zo kleurrijk dat het al een feestje op zich is. Hierdoor krijg je ontzettend veel zin in de zomer en wij raden jullie dan ook aan om het lekker op te peuzelen samen met vrienden. Bijvoorbeeld tijdens een picknick of zomaar, als je zin hebt in een gezonde versnapering.

Loopt het water bij jullie ook al zo in de mond? Haal dan gauw jouw bestelling af bij de vestiging in de Korte Jansstraat in het centrum van Utrecht of laat de bestelling thuisbezorgen via Uber Eats of Thuisbezorgd.

2. The Ruby Box – Ruby Rose

Deze hotspot is een van de vele hotspots in Utrecht die bekend staat om haar Instagrammable interieur. Speciaal voor tijdens de crisis heeft de wijn- en eetbar een box samengesteld, The Ruby Box. De box bestaat uit verschillende gerechten waarvan de samenstelling elke twee weken anders is.

Tegenwoordig zijn er steeds meer mensen die vegetarisch zijn en ook daar is aan gedacht. In de box zitten namelijk ook gerechten met paprika en truffelrisotto met oesterzwammen of tonijncarpaccio bij. Ook niet geheel onbelangrijk: de box is uit te breiden met bijvoorbeeld een kaasassortiment. Daarnaast kan je kiezen voor verschillende wijnen of andere dranken. Benieuwd naar alle ins en outs?

3. Voor alle pottenkijkers – Meneer Potter

Net zoals andere horecagelegenheden hebben ook de mensen van Meneer Potter niet stil gezeten. De nieuwe Centrale Bibliotheek waarin deze hotspot is gevestigd is namelijk gerenoveerd. Je kan hier terecht voor de lekkerste salades, wraps, broodjes, sappen, cocktails en koffies.

Helaas zijn tot op heden de deuren van Meneer Potter nog niet geopend, maar via hun social media kan je in de gaten houden wanneer het zover is.

take-away Utrecht restaurants

4. Keep calm and drink rum – Rum Club

Geniet van de delivery service van de Rum Club! Neem bijvoorbeeld de Sunshine Pakketten, deze zijn ideaal voor de zonnige dagen die eraan komen. Verder is de Barbecue Fiesta box een absolute aanrader. Met deze box wordt jouw barbecue feestje een groot succes! Dus nodig gauw al jouw vrienden uit met wie je aan de Costa del Tuin zou willen zitten en geniet. Zijn jullie nieuwsgierig naar de andere boxen van The Rum Club?

5. Out of this world – The Streetfood Club

The Streetfood Club mag ook aanschuiven in het rijtje van Instragrammable interieur. Een reis langs de sloppenwijken van Mexico tot in de straten van Bangkok terwijl je geniet van geweldige cocktails en oldschool hiphop die uit de speakers knalt; dit is The Streetfood Club in een notendop.

Speciaal voor jou heeft The Streetfood Club een box samengesteld met gado gado, rendang, couscoussalade of een rode kokoscurry. Mocht je nou niet zo’n liefhebber zijn van vlees, dan is er ook de mogelijkheid om een vegetarische variant van deze box te bestellen.

Voor welk take-away Utrecht restaurant kies jij? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

Take-away Utrecht – restaurants Utrecht

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved