6x Thuis luxe dineren, ondanks Corona? Bestel hier en help Horeca!

Stay home & be safe. Dat is natuurlijk het belangrijkste wat telt deze periode. Horeca heeft het zwaar en waar wij normaal zouden vertellen, waar je heen moet voor de leukste sferen en beste keuken, vertellen wij je vandaag bij welke horeca gelegenheden het mogelijk is toch iets lekkers en vers te bestellen. Kaarsjes aan thuis en de sfeer is zo gezet! 

Goed nieuws: Uber Eats bezorgt de komende tijd kosteloos jouw favoriete maaltijden bij je thuis.

Bloody delicious burgers | The Butcher

Zin in een lekkere burger? Je kunt kiezen uit zestien verschillende burgers en daarbij eindeloos variëren met de hemelse toppings. Wat denk je van de truffelburger? Bestel er nog wat side dishes bij zoals popcorn chicken en zoete aardappelfriet en grote kans dat jij zo de avond wel door komt. Klinkt als een heerlijk avondje met comfort food, een filmpje en voetjes op de bank.

Bestellen kan via Deliveroo of Thuisbezorgd.

Sushi expert in the making  | MOMO Sushi box

Je kunt alle me-time thuis natuurlijk ook gebruiken om je sushi skills te ontwikkelen. Wie weet verander je met een beetje hulp van de MOMO sushibox binnen no-time in een sushi-expert. Deze box bevat namelijk alle ingrediënten die jij nodig hebt om sushi rolls, hand rolls, nigiri en sashimi in elkaar te draaien. Het enige dat jij moet aanleveren, is een keukentafel. Woon je met zijn tweetjes, met een heel gezin of heb je het rijk juist voor jou alleen? Geen probleem, de sushiboxen zijn in verschillende maten te bestellen.

De MOMO Sushi Box bestel je via deze link.

De Japanse keuken bij jou thuis | Izakaya Sushi box

Het extravagante Izakaya biedt ook een sushi box die je kunt bestellen en die alle producten bevat voor een spectaculaire home-made ervaring. Hiermee creëer jij toch nog een high-end avondje zonder dat je daarvoor de deur uit hoeft. En lucky you, je hoeft geen keukenprins of prinses te zijn, want dankzij de verse en smaakvolle ingrediënten belooft het sowieso al een culinair genot te worden.

Waar bestel je de Izakaya Sushi Box? Via deze link

A healthy bowl of happiness | Poké Perfect

We all need a dose of happiness! En genoeg vitamines uiteraard. Laat je dat nou allemaal vinden in de bowls van Poké Perfect. De komende weken kun jij de kleurrijke, healthy bowls en sushirritto’s gewoon bestellen vanuit je luie stoel. Het is aan jou voor welke smaken en variaties je vanavond gaat. Van de Vegan Original Bowl waarbij de vegan zalm bijna niet te onderscheiden is van echte zalm tot aan de Sriracha Tuna met een komkommersalade.

Bestel via Uber Eats of Thuisbezorgd.

For the love of good food | VESSEL KITCHEN & BAR

VESSEL KITCHEN&BAR zien het als hun missie je te laten genieten van hun heerlijke gerechten samengesteld door chef Ricardo van Ede – hét culinaire brein achter VESSEL KITCHEN&BAR. Ricardo zie eten als iets waar je altijd blij van wordt en gunt dat jou dus ook. Een grijns op je gezicht zal zeker niet ontbreken als je een van zijn creaties proeft. En het fijne is, je kunt er nu dus ook thuis van genieten. Dus zoek niet verder, verzamel al je favoriete gerechten bij elkaar en zet je favo serie op. Jij zit gebakken for the night.

Neem een kijkje op de website en bel om een bestelling te plaatsen via (0)20 246 1599

Gezond, vers en lekker | KAUAI

In tijden zoals deze is het extra belangrijk om je gezondheid een beetje op peil te houden en voeding speelt hierin natuurlijk een grote rol. Als je zin hebt of toe bent aan een gezond en vers maaltje, dan ben je bij KAUAI aan het juiste adres. Of je nou ’s ochtends wakker word met cravings naar een overheerlijke smoothie bowl, in de middag behoefte hebt aan een gezonde salad bowl of je je ’s avonds wil vergrijpen aan een gezonde warm bowl. KAUAI, gelegen in Utrecht Centraal, levert het allemaal! And while you’re at it, trakteer jezelf dan gelijk even op een health shot, protein smoothie, superfood smoothie of een raw juice.

Gewoon, makkelijk en snel, via Thuisbezorgd.nl. 

Wij helpen Horeca graag in het zonnetje zetten. Leuke actie? Laat het ons weten!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.