Cocktail recept | brunchen met Disaronno Fizz

In tijden van quarantaine, mag je jezelf best een beetje verwennen. Vorig jaar op Disaronno Day dronk je de lekkerste amaretto cocktails bij verschillende hotspots door het land. Dit jaar zijn we genoodzaakt deze dag even in een ander feestjasje te steken. Niet getreurd, want wij delen het nieuwe recept voor de Disaronno Fizz, de brunchcocktail die jij gewoon vanuit huis easy, peasy kunt maken en ook heerlijk smaakt met een zonnetje op je bol!

In de Agenda: zondag 19 april Disaronno Day

Zondag is de beste dag om te brunchen. Leuk idee dus om met je vrienden een virtuele brunch te organiseren of dit buiten te vieren op gepaste afstand. Brunchen betekent namelijk niet alleen tijd voor jezelf nemen, maar staat ook voor samen plezier maken, genieten van eten, drinken en goede gesprekken. Of je dit nu vandaag de dag digitaal doet, of zoals voorheen bij elkaar. Met de Disaronno Fizz kom jij in ieder geval van goede huizen.

“Disaronno, de likeur met een originele smaak en een onmiskenbaar aroma – ontstaan uit een geheim recept dat wordt bewaard door de familie Reina en sinds 1525 van generatie op generatie wordt doorgegeven – en een verstandige balans van zorgvuldig gekozen, kwaliteitsvolle ingrediënten. In staat om op te vallen met zijn vele facetten: Disaronno is de perfecte likeur voor wie exact weet wat hij wil. Een precieze keuze, van stijl, van smaak, en ver van excessen.” Aldus, Disaronno

Recept: Disaronno Fizz

Dit alcoholarme drankje heeft een uitgesproken karakter en is slechts met drie ingrediënten en ijs te maken. Kind kan de was doen! Ben je fan van de geur en smaak van amaretto, dan is deze cocktail dit voorjaar jouw beste vriend(in).

Daar gaan we…

Benodigdheden:

♥ Een glas
♥ IJsblokjes

Ingrediënten (1 cocktail):

♥ 45 ml Disaronno®
♥ Bruisend water
♥ Vers citroensap

“Do not shake it baby!”

1. Schenk de Disaronno in een glas gevuld met ijs
2. Vul bij met bruisend water
3. Voeg een paar druppels vers citroensap toe
4. Even voorzichtig roeren…
5. CHIN CHIN!

Proosten jullie zondag met ons mee? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved