Fashion Trend | Witte laarzen in het najaar

‘These white boots, are made for walking”. De trend die niet meer mag missen dit najaar! Witte laarzen mogen gezien worden. Hoewel wij ietwat moesten wennen aan deze trend… moeten we er dit najaar echt aan geloven. Of je nu voor een klassieke laars kiest, een enkellaarsje of een stoere cowboy boot. Wit is de kleur, die gezien mag worden. Om je te helpen met deze trend hebben we de mooiste items voor je op een rijtje gezet! 

“Urk, urk, urk. Witte laarzen draag je onder een jurk”

Kort of lang, wollig of sierlijk. De witte laars past prima onder jurkjes. Leuk zelfs als je jurkje een donkere kleur heeft. Hallo contrast! Wij zijn fan van deze chelsea boots. Dikke panty aan en gaan!

Chelsea boots ASOS €55,99

Gebroken wit mag ook gezien worden

Vind je spierwit ietwat te heftig? Stap dan eerst over naar gebroken wit. Deze kleur staat als je het ons vraagt vooral mooi bij bruintinten. Hello classic lady!

gebroken wit

Gebroken witte laarsjes Mango €49,99

De cowboy boot

Ook deze Westerse laars heb je in de witte variant. Deze boot is vrouwelijk en stoer te dragen. Deze cowboyboot van het Nederlandse merk Fabbiene Chapot score je nu met korting!

Nu met korting via Zalando voor €239,95

Onder de flared broek

Op de flared broek zijn we ook nog steeds niet uitgekeken en gelukkig maar! Ben je net als The Daily Dutchy’s Vivian wat kleiner? Draag dan een witte laars met hak onder een flared broek. Je benen lijken langer en je wint er ook meteen wat centimeters mee!

Smal van boven en met krokodil motief! Via ASOS voor €59,99.

Stoer, stoerder stoers

De trend waar je ieder meisje wel op ziet wandelen. De Dr. Martens met plateau. Durf jij hem aan in het wit? En weet je ze ook wit te houden?

Koop jouw witte Doc’s via ASOS voor €212,99

Welke witte laars is jouw favoriet?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved