In de agenda | Het Amsterdamse Terrassen Festival keert terug 

Voor de derde editie van Het Amsterdamse Terrassen Festival keert het grootste terras van Amsterdam na een jaar afwezigheid terug naar het Rembrandtpark. Laten wij van The Daily Dutchy trouwe fans zijn van dit fantastische festival. Vier dagen lang kun je genieten van culinaire hoogstandjes van je favoriete Amsterdamse vrienden. Wie, wat, waar lees je hieronder!

Het Amsterdamse Terrassen Festival Rembrandtpark

Who is in?

Van 19 tot en met 22 augustus 2021 is Het Amsterdamse Terrassen Festival terug van weggeweest. Het festival met de leukste Amsterdamse terrassen en foodtrucks is dit jaar te vinden in het Rembrandtpark. Samen met lokale ondernemers vormt Het Amsterdamse Terrassen Festival het grootste terras van de stad. De deelnemende restaurants zijn onder andere BAUT, Bar Hendrik, Brasserie Lolita, Café Panache, Café Restaurant Nieges, Ceppi’s, Escobar, Five Brothers Fat, Van Dam Brasserie en Qlique Bar Bistro. Een prachtige selectie van de leukste en fijnste foodspots in Amsterdam dus.

Ga je op zoek naar het best getapte biertje of de lekkerste gin-tonic? Ook aan de muzikale invulling is gedacht. Zo is de hulp is ingeschakeld van Terug Naar Toen, Rewind, Loco en Stille Disco. Genieten van fijne deuntjes, heerlijke gerechten en drankjes doe je bij Het Amsterdamse Terrassen Festival.

Het Amsterdamse Terrassen Festival Rembrandtpark

Good to know!

Steun je favoriete foodspots deze zomer tijdens Het Amsterdamse Terrassen Festival van 19 tot en met 21 augustus. Tickets zijn verkrijgbaar vanaf €10,- via hatf.nl. Zo kun je maar liefst vier dagen van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat borrelen op het grootste terras van de stad. Want bijzijn is meemaken.

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2021 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved