In de Agenda | Gratis festival Homelanding

Van 17 tot en met 21 juli wordt het helikopterveld op het Marineterrein in Amsterdam opnieuw omgetoverd tot een vijfdaags zomerfestijn vol livemuziek, lokale bieren, heerlijk eten en een warme buurtambiance. Voor dit gratis festival en feest hebben Brouwerij Homeland en de Cantina Mobilé de handen ineengeslagen om samen de zomer in te luiden en jij kunt hier bij zijn. Lees snel verder voor alle ins & outs rondom Homelanding 2024!

homelanding 2024 - homelanding festival - Brouwerij Homeland - gratis festival

Vier de zomer bij Homelanding met Brouwerij Homeland

Er worden dagelijks diverse activiteiten georganiseerd door ons en onze partners. Het Scheepvaartmuseum organiseert leuke activiteiten voor alle leeftijden, waaronder interactieve workshops en rondleidingen. Sexyland zal een spannend boerenbridge toernooi houden. Daarnaast zullen er tekenworkshops plaatsvinden onder de naam ‘Een zee van papier’, waar deelnemers samen aan één groot kunstwerk werken. Samen met exfavo’s zullen er levensgrote spelletjes te spelen zijn, en organiseren zij op Zaterdag een kledingmarkt. Buurt Comite Oostelijke Eilanden verzorgt op zaterdag een buurtlunch voor iedereen. Leer het Marineterrein kennen door een rondleiding van buurtbewoners en ontdek het terrein op een nieuwe manier. 

Bezoekers kunnen genieten van livemuziek van artiesten zoals Brass Rave Unit, Elmer en Ray Fuego. Brouwerij Homeland serveert ambachtelijke bieren en biedt op zaterdag en zondag rondleidingen door de brouwerij aan. 

De Cantina Mobilé en Lost Boyz zullen het eten verzorgen, van verschillende tapas tot aan pizza.. Bovendien kun je genieten in La Molina, het kleinste reuzenrad van het westelijk halfrond met een pop-up wijnbar, geniet van een drankje met uitzicht over het terrein. 

Homelanding is tot stand gekomen door een samenwerking van Cantina Mobilé en Brouwerij Homeland. 

homelanding 2024 - homelanding festival - Brouwerij Homeland - gratis festival

Homelanding 

Data: 17 t/m 21 juli 2024 
Toegang: Gratis 
Openingstijden: Dagelijks geopend vanaf 15:00u 
Locatie: Marineterrein Amsterdam 
Meer info: www.homelanding.nl

Zien wij je bij dit te gekke gratis festival op Homelanding 2024 op het Marineterrein?

Homelanding Marineterrein – Brouwerij Homeland – Gratis Festival