In de agenda | Gratis Toni Loco pizza’s klappen

Menig pizzaliefhebber in Amsterdam is vast wel bekend met Toni Loco. Een fijne hotspot aan de Albert Cuyp waar de geur van ovengebakken pizza, gesmolten kaas en de verse ingrediënten de plek meteen opvullen. Je begrijpt, The Daily Dutchy heeft deze pizza plek hoog op haar lijstje staan. Voor iedereen die nog nog meer verslaafd is aan de pizza’s van Toni Loco, hebben we goed nieuws! Scroll gauw naar beneden. 

The Daily Dutchy Toni Loco

Gratis Toni Loco pizzapunten

Yes! Aankomende zaterdag deelt Toni Loco gratis pizzapunten uit aan voorbijgangers op de boot. Dit doen ze ter promotie van hun samenwerking met bezorgservice Uber Eats. Tegenwoordig is het namelijk mogelijk om pizza op de boot te bestellen. Ideaal voor wanneer je tijdens het varen opeens ontzettende cravings naar de heerlijke Italian-America pizza’s krijgt.

Toni Loco is een echt pizza paradijs in de Pijp en door haar ruime aanbod schuift The Daily Dutchy regelmatig wel eens aan. Of je nu kiest voor de traditionele pizza’s zoals de Bianca en Olivio of ‘m gaat upgraden met een lekkere sesam crust. De pizza’s zijn altijd een ware lust voor het oog en de mond. We hebben al eerder geschreven over deze fijne hotspot. Maak hier kennis met Toni Loco!

Nice to know

Uber Eats bestaat al een tijdje in Nederland en kun je met een paar klikken op de knop het eten al bestellen. Met de zelfde fijne service als Uber en bereikbaar voor thuis, in het park en ook op de boot! Hoe handig is dat?

Good to know

Noteer zaterdag 24 augustus dus groot in de agenda en vaar tussen 14:00 uur en 18:00 uur langs de steiger Stadhouderskade/Museumbrug. De dames van Toni Loco zijn te herkennen aan de opblaasbare pizzapunten waar ze op drijven en uiteraard de geur van de smakelijke pizza’s!

Ga jij je koers veranderen voor deze heerlijke pizza? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reservedJaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!