In de Agenda | Het Homeland Speciaalbierfestival

Ben jij een bierliefhebber en festivalganger? Dan hebben wij een leuk festival voor in je agenda waar jij met je vrienden heen wilt. Op 8 & 9 maart 2024 verandert het middenplein met de mooie iconische raampartij in Het Scheepvaartmuseum tot het Speciaalbierfestival Amsterdam in samenwerking met Amsterdamse brouwerij Homeland. Bij zijn is meemaken. Lees snel verder voor alle ins & outs van dit bierfestival!

Het Speciaalbierfestival Amsterdam - Het Scheepvaartmuseum - Brouwerij Homeland

Het Speciaalbierfestival Brouwerij Homeland X Het Scheepvaartmuseum

Deze ongekende samenwerking tussen Het Scheepvaartmuseum en Brouwerij Homeland belooft twee dagen vol magische ontdekkingen in de betoverende wereld van vernieuwende speciaalbieren, culinaire meesterwerken, boeiende exposities, livemuziek en eindeloos festivalplezier. Een unieke ervaring op een van de meest iconische locaties van de stad.

Duik in het complete assortiment van Brouwerij Homeland en laat je verrassen door ambachtelijk gebrouwen craftbieren die variëren van fris en fruitig tot robuust en pittig, en alles daartussenin. Verlies jezelf in de smaakexplosies van barrel-aged bieren, wildvergiste bieren en onverwachte juweeltjes zoals bijvoorbeeld het spraakmakende pindakaasbier Donderbus. En exclusief voor dit weekend zijn er de John’s Specials, een beperkte oplage van craftbieren speciaal gebrouwen voor dit festival door een van Homelands meesterbrouwers John.

Toegang tot het festival en het Scheepvaartmuseum

Proef, ruik, speel, ontdek en beleef de festiviteiten op het terrein: van bierproeverijen en spellen tot quizzen en diners met bierarrangement*. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt je toegangsticket ook gratis toegang tot Het Scheepvaartmuseum en de betoverende tentoonstelling “Food For Thought” door de lens van de gerenommeerde fotograaf en filmmaker Kadir van Lohuizen.

Maar dat is nog niet alles! Bij binnenkomst ontvang je een prachtig Bierwerf glas, jouw persoonlijke aandenken aan dit grandioze evenement, om mee naar huis te nemen. Een festival dat alle bemanningsleden, groot en klein, samenbrengt voor een onvergetelijke ervaring.

Dus, roep je vrienden bijeen, bereid je voor op een weekend vol smaken, plezier en dans, en zet koers naar het Brouwerij Homeland x Scheepvaartmuseum Speciaalbierfestival 2024! Het belooft een epische reis te worden die je niet wilt missen.

Het Speciaalbierfestival Amsterdam - Het Scheepvaartmuseum - Brouwerij Homeland

Good to know

Tickets voor Het Speciaalbierfestival Amsterdam zijn hier te koop. Op vrijdag ben je vanaf 16:00 tot 00.00 welkom en op zaterdag van 14:00 tot 00.00. Voor de bierproeverijen en de bierdiners worden extra kosten gerekend.

Zien wij je op Het Speciaalbierfestival Amsterdam in het Scheepvaartmuseum?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!