Hotspot | Taarten en Lunchen bij De Drie Graefjes

Een all-time favourite van The Daily Dutchy én een hotspot die je zeker bezocht moet hebben in onze hoofdstad is lunchroom en American bakery: De Drie Graefjes. We love cake en laten ze hier nou net de lekkerste taarten van Amsterdam hebben… En dat niet alleen, ook voor een hartige lunch ben je hier zeker aan het juiste adres. Lees snel verder en ontdek deze héérlijke hotspot! De Drie Graefjes

“De Red velvet Cake is hemels”

‘De Drie Graefjes’ heeft twee leuke locaties in hartje Amsterdam. In 2001 werd het eerste filiaal van de lunchroom geopend aan de Eggertststraat (dit is achter de Nieuwe Kerk, naast de Dam). Een aantal jaar daarna (2008) opende American Bakery ook haar deuren. En in 2011 werd de tweede vestiging van de lunchroom geopend aan het Rokin, ook hier kon een American bakery niet ontbreken en daarom werd in maart 2014 een tweede vestiging geopend.

Op de kaart staan verschillende soorten lunch gerechten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een delicious clubsandwich of een goed vullende burger. Daarnaast vind je salades, tosti’s  en andere heerlijke broodjes op het menu. Echte zoetekauwen kunnen natuurlijk niet om de heerlijke taarten heen.

Hier eet je de beste carrotcake van Amsterdam

Wanneer je de zaak binnen komt lopen, lonken de stukken cake je vanuit de vitrine al toe. Bestel een stuk red velvet cake en je krijg een gigantische slice met een heerlijke laag echte creamcheese. Yummy! Naast red velvet cake, kun je kiezen voor cheesecake,  carrot cake of rainbow cake. En wij overdrijven echt niet hoor, als we zeggen dat het de beste cake is die je ooit zult eten: de carrot cake wordt namelijk omschreven als de beste van Amsterdam! Naast de beroemde cakes kun je ook genieten van andere zoete lekkernijen zoals een brownie, blondie (de witte chocolade versie van een brownie), American cookie of een heerlijke cupcake. Neem bij je lunch of cake een heerlijke koffie of ga voor een healthy juice. Een ding is zeker, bij De Drie Graefjes ga je rollend naar huis.

Good to know

Ook voor een gezellige high tea kun je bij ‘De Drie Graefjes’ terecht. Ze bieden drie verschillende soorten high teas aan: een sweet high tea, een normale high tea of een luxury high tea. Let echter wel op dat je voor de high tea van tevoren moet reserveren. ‘De Drie Graefjes’  zijn elke dag geopend van 9:00 tot 18:00 uur. De taarten kun je vaak ook op bestelling kopen voor bijvoorbeeld je verjaardag thuis!

Wat zou jij graag willen proeven bij ‘De Drie Graefjes’?

Dit artikel is geschreven door Denise Renooij.

Bron: De Drie Graefjes
Bron beeld: The Daily Dutchy – Denise Renooij / De Drie Graefjes

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2015 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved