Hotspot | Espressobar Maling in Zwolle

The Daily Dutchy en fijne hotpots met koffie is altijd een perfecte combinatie. Vooral als het bij een plek te nuttigen is waar je ook heel gezellig kunt zitten en ook rustig kunt werken. Gelukkig hebben wij een team die vol zitten met kennis over de leukste koffietenten in Nederland en kwamen we dus ook bij Maling in Zwolle uit, voorheen Coffee United. Dit is namelijk de favoriete plek van The Daily Dutchy’s Jaimy en nipt ze hier maar al te graag haar Americano’s weg. Benieuwd waarom je hier langs moet gaan? Scroll dan naar beneden! 

Espressobar Maling Hotspot The Daily Dutchy

Espressobar Maling is de verstopte hotspot van Zwolle. Met de speelse uitstraling, echte kenners achter de bar en een groot assortiment aan diverse koffies, thee’s en koude dranken is het een plek wat bij veel Zwollenaren een grote favoriet is!

Een goed bakkie pleur!

Bij Espressobar Maling in Zwolle serveren ze lekkere bakkies pleur, thee’s en (koude) dranken die je niet overal kunt krijgen. Perfect voor als je een keer iets nieuws wilt proberen! En uiteraard serveren ze alles met een glimlach en een goed humeur. Want ondanks dat Maling niet de grootste espressobar is, is de sfeer hier altijd fijn en ontzettend aangenaam. Voor een fijn plekje buiten of beneden kun je dus daarom beter op tijd zijn! 😉

Espressobar Maling Hotspot The Daily Dutchy

Naast dat je er gezellig kunt bijkletsen met een vriendin of van een heerlijke bak koffie kunt genieten, is het ook mogelijk om er gewoon te werken. Op de eerste verdieping vind je namelijk genoeg tafels waar je jouw laptop kunt openklappen en een paar mails kunt wegwerken. Of je er nu een paar uur blijft of de hele dag, je bent er altijd welkom!

Espressobar Maling Hotspot The Daily Dutchy
Espressobar Maling Hotspot The Daily Dutchy

En kunnen we het nog even hebben over de taarten bij Maling? Hier verkopen ze namelijk heerlijke (huisgemaakte) taarten die je zeker moet proberen! De carrot cake is onze grote favoriet en zorgt met haar zoete smaak ervoor dat al je zorgen als sneeuw voor de zon verdwijnen! Jup, it’s that good! 

https://thedailydutchy.com/2019/04/29/5x-redenen-om-cashewnoten-te-eten/

Nice to know

Dat het personeel van Espressobar Maling de juiste kennis heeft, schuiven ze niet onder stoelen of banken. Eigenaar Sander Groenink vertegenwoordigde namelijk Nederland in het World Coffee Championships in Boston en eindigde als veertiende van de wereld! Hoe tof is dat?

Good to know

Goed nieuws voor alle koffieliefhebbers! Espressobar Maling is namelijk elke dag van de week geopend. Van maandag tot en met zaterdag 8:30 uur tot 18:00 uur en op zondag van 10:30 uur tot 17:00 uur. Maling is te vinden aan de Luttekestraat 28 in Zwolle.

Wanneer ga jij hier een lekkere kop koffie drinken? 

Bron beeld: The Daily Dutchy – Jaimy Boer 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!