Hotspot | Pancakes eten bij Madam Pancake

Niets is zo fijn als je dag beginnen met pannenkoeken. Madam Pancake is the place to be voor alle pannenkoek liefhebbers! Of je nu van zoet houdt of meer fan bent van hartig, bij Madam Pancake worden hoe dan ook al jouw smaakpapillen verwend. Wij van The Daily Dutchy zijn dol op pancakes en konden het dan ook niet laten om jou mee te nemen. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze hotspot? Lees dan gauw verder!

Ben jij ook zo dol op Amerikaanse pannenkoeken? Bij Madam Pancake zit je helemaal goed! Chef-kok Mohamed Mahraoui vindt het belangrijk om zijn gasten te laten genieten van het leven, maar vooral van heerlijk eten. Hij serveert dan ook niet normale varianten, maar de meest kleurrijke die je ooit hebt gezien. Het is een en al variatie en een feestje om jouw ochtend te beginnen.

Meer dan een pannenkoek alleen

De pannenkoeken van Madam Pancake zijn bijzonder. Het is een ware hemel, want je kunt het je zo gek nog niet bedenken. Op de menukaart zie je een ruime keuze aan pannenkoeken. Voor de echte zoetekauw kun je ze met chocolade nemen of met verschillende soorten fruit. Ook voor de mensen onder ons die meer van iets hartigs houden is er genoeg keuze. Denk bijvoorbeeld aan bacon of zalm. En je kunt zelfs jouw eigen toppings eraan toevoegen, mocht je jouw pancake game een level omhoog willen tillen. Alle producten zijn volledig getest op smaak, kleur en ingrediënten. 

Ook leuk om te lezen: Hotspot Mook Pancakes

Bowls om je vingers bij af te likken

Niet zo’n fan van pannenkoeken? Of wil je jouw dag liever met iets starten wat minder zwaar op de maag valt? Geen zorgen. Bij Madam Pancake kun je ook kiezen voor een bowl. Neem bijvoorbeeld een bowl met fruit of een bowl met yoghurt, avocado en noten. Je kunt ook bij een bowl jouw eigen toppings toevoegen.

Nice to know

Voor wie de pancakes van Madam Pancake niet enkel genoeg zijn: maak jouw pannenkoeken af met een bijzondere topping! Op de menukaart zie je verschillende categorieën. Alle toppings zijn hieronder verdeeld. Maak jouw zoete pannenkoeken bijvoorbeeld helemaal af met extra fruit. Of voeg aan jouw pannenkoeken met bacon wat siroop toe.

Good to know

Madam Pancake bevindt zich aan de Lange Niezel, vlakbij het Amsterdam Centraal Station. Deze hotspot is elke dag geopend. Van maandag tot en met donderdag kun je van 09.00 uur tot 21.00 uur genieten van verse pannenkoeken of een overheerlijke bowl met fruit. Op vrijdag en zaterdag zijn de deuren geopend van 09.00 uur tot 22.00 uur. En op zondag van 09.00 uur tot 21.00 uur. 

Welke pancakes lijken jou het lekkerst bij Madam Pancake?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X