Hotspot | Nieuwe menu tasting The Harbour Club

Van The Harbour Club worden wij altijd blij. Heerlijk om te genieten van vis en zee en schelpdieren. Hier ben je altijd aan het juiste adres voor de liefhebber. Afgelopen maanden hebben de koks uit alle vier de vestigingen hun best gedaan om het ultieme gerecht te creëren en op uitnodiging had The Daily Dutchy het genoegen dit als één van de eerste te proeven. Benieuwd naar het nieuwe menu? Lees dan snel verder!

Vier chefs, vier vestigingen en vier nieuwe gerechten. Afgelopen maanden werd hen gevraagd om een gerecht te ontwikkelen met een eigen persoonlijke touch, maar wat tevens past bij het huidige concept en de kaart van The Harbour Club.

Al deze gerechten zijn beoordeeld door de executive chef, Barry van Wilgenburg en de creative chef, Melchor Soto Fernandez. Zij hebben een selectie van de allerbeste gerechten gemaakt, welke nu op de menukaart te vinden. Een goede reden om het nieuwe menu uit te testen dus!

Een bezoek aan The Harbour Club staat vrijwel altijd garant voor puur eten en intens genieten. Hoogstaande gerechten met een tikkeltje eigenwijsheid, oog voor detail en met de juiste kwaliteit geserveerd.

Ook leuk om te lezen: Hotspot | “Op wereldreis in Amsterdam” bij NOMADS

Het nieuwe menu was verrassender dan wij hadden verwacht. Van TunaTaco’s tot Wagyu Entrecote, Gnocchi, Sushi en een mega Chocolade dessert. De foto’s liegen er niet om, maar de TunaTaco’s waren onze favoriet. 

Alle gerechten op de kaart hebben wij gedeeld, want je weet wat ze zeggen. “Sharing is caring”!

Nice to know

Bij The Harbour Club werken ze met dagverse producten. Schmidt Zeevis brengt iedere morgen verse vis en Nice to Meat levert dagelijks vers vlees aan. Beide leveranciers gaan op duurzame wijze met de producten om, iets wat zij graag stimuleren.

Good to know

Wij genoten in The Harbour Club Oost te Amsterdam. Deze vestiging vind je aan de Cruquiusweg 67 te Amsterdam. Dagelijks kun je hier terecht voor lunch en diner. Zondag t/m Donderdag van 11.00 – 01.00 uur. Vrijdag van 11.00 – 02.00 uur. Zaterdag van 11.00 – 02:00 uur. Keuken Zondag t/m Vrijdag van 12.00 – 23.00 uur en Zaterdag van 11:00 – 23:00 uur. Om teleurstellingen te voorkomen raden wij je aan te reserveren.

Wanneer ga jij het nieuwe menu testen bij The Harbour Club?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.