Hotspot | Pop-up experience WondR in Amsterdam

Powerbank en je beste #ootd mee: Hotspot en pop-up experience WondR heeft namelijk haar deuren geopend in Amsterdam-Noord. Dit walhalla aan fotogenieke muren, zwembaden en complete kamers maakt al jouw stoutste dromen waar. Struin door de velen kamers, stap onder de confetti douche of doe een duik in de ballenbak. The Daily Dutchy heeft al mogen proeven van deze geweldige hotspot en doet verslag! 

pop-up experience WondR

Creatief bezig zijn in WondR

Elke kamer heeft een ander verhaal bij WondR. Binnen enkele seconden stap je in de wonderlijke wereld van de jungle, even later is alles bedazzeld met glitters en discoballen. Bij Pop-up experience WondR is aan alles gedacht en kun je uren rondstruinen in de meer dan 15 fotogenieke kamers. De speeltuin van 1200 vierkante meter zullen al jouw zintuigen prikkelen en zorgen van je afglijden.

De indrukwekkende kamers zijn ontworpen door designers uit Amsterdam en is leuk voor jong en oud. Dans op de fijne beats in de karaoke-kamers, zwem in het bad vol spekkies, ontplooi je innerlijke kunstenaar in de verf-kamer, knuffel met de zachte muren met bont en ga los op de gekleurde typemachines. Je begrijpt, wanneer jouw Instagram-feed een nodige update nodig heeft, is een bezoek aan WondR zeker een must.

pop-up experience WondR
pop-up experience WondR
The Daily Dutchy WondR (2)

Bij WondR doen ze er alles aan om de beleving nog beter te maken en vind je in de kamers ook genoeg om te doen. Zo staat er in de jungle-kamer een schommel, een grijpmachine met uiteraard dierenknuffels en een troon van flamingo knuffels. Ook kun je zelf een bericht achter laten op een post-it muur en draaien aan het muziekrad voor jouw persoonlijke silent disco.

The Daily Dutchy WondR (5)

Nice to know

Naast dat je zelf los kunt gaan met je camera of telefoon, is het ook mogelijk om foto’s te laten maken bij de camera’s van WondR. Bij de ingang van het gebouw moet jij je aanmelden en krijg je een persoonlijke QR-code. Deze kun je scannen en krijg je alle foto’s naar je mail toegestuurd. En dan zijn dit soort hilarische foto’s uiteraard zo gemaakt.

The Daily Dutchy WondR

Liever iets tastbaars? In samenwerking met Albelli kun je voor een bedrag ook je foto’s uit laten printen. Deze krijg je dan meteen mee en kun je nog lang nagenieten van de kleurrijke ervaring van WondR. Super handig!

Good to know

Pop-up experience WondR is open is van 18 september 2019 tot 18 maart 2020.

WondR is elke dag open, van 11:00 uur tot 19:00 uur. Je vindt het pretty pink gebouw in Amsterdam Noord, aan de Meeuwenlaan 88. Dit is tien minuten bij Amsterdam Centraal vandaan. Tickets koop je uitsluitend op de site.

Met wie ga jij deze toffe hotspot bezoeken? 

Bron beeld: The Daily Dutchy – Jaimy Boer, WondR 
Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

Pop-up experience – WondR – Amsterdam-Noord

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!