Hotspot | The Avocado show Downtown in Amsterdam

Yes! Na de succesvolle locatie van ‘The Avocado Show’ in de Pijp (Amsterdam), kun je voortaan ook bij de Keizersgracht genieten van de hotspot: The Avocado Show Downtown heeft namelijk haar deuren geopend. Uiteraard met wederom als hoofdingrediënt de groene vrucht, maar het verschil zit hem ook in het fijne terras aan de gracht, de dinner experience en meer zitplekken. The Daily Dutchy heeft een bezoekje gebracht aan deze nieuwe hotspot en doet verslag! 

The Avocado Show downtown

The Avocado Show Downtown

Een zonnige vrijdag was het decor voor ons bezoekje aan de nieuwste hotspot van de Keizersgracht: The Avocado Show Downtown. Met een terras dat naast het water zit, het bruisen van de stad zonder de drukte en gezellig personeel maakt het een plek waar je graag wat langer blijft zitten. En dat hebben we ook zeker gedaan!

Op deze locatie hoef jij je niet meer te beperken tot een lekker ontbijt of lunch met het groene goud, maar kun je hier ook voor het eerst dineren. Op de menukaart vind je onder andere verschillende pokébowls met namen als salvocado (met zalm), salamango (met zalm en mango) en truffle deluxe, verschillende salades en zelfs een burger waarbij de avocado ook het broodje is. Jum!

De gerechten zijn vernieuwend en door haar unieke combinaties met andere ingrediënten is het bij The Avocado Show Downtown een ware beleving. De combinaties klinken wellicht vreemd, maar na een hap proef je hoe goed de verse producten in elkaar blenden. De hotspot laat je dan ook combinaties proberen die je misschien niet snel zal proberen, maar die een smaakexplosie in je mond veroorzaken.

Benieuwd hoe de andere locatie van The Avocado show in Amsterdam eruit ziet? Ook hier hebben wij een bezoek gebracht! Je leest het hieronder:

Naast dat het eten ontzettend goed klinkt, ziet het er ook nog eens heerlijk uit. Bij het restaurant vinden ze de focus op smaak, presentatie en originaliteit erg belangrijk en vind je dit ook terug op je bord. Het resultaat: een goed gestyled gerecht waarbij de avocado zeker de hoofdrol speelt!

En mogen we het even over het dessert hebben? Holy guacamoly! Op de menukaart staat een ‘Very Berry Waffle’ met (uiteraard) de avocado, een ‘Peanut Butter Avo Ice Cream geserveerd in een zwart hoortje én onze favoriet: de Oreo Cheesecake Heaven. Weliswaar zonder avocado, maar het is een waar genot!

Geloof ons, na al dat lekkere eten moet je zeker aan de avo cardio! 😉

The Avocado Show downtown

Nice to know

Fans van de groene vrucht, opgelet! Naast eten kun je namelijk ook merchandise kopen om de hele wereld te laten zien wat jouw favoriete eten is. Van sweaters met de groene vrucht tot telefoonhoesjes, tassen en zelfs boeken. How avocadorable?

Good to know

The Avocado Show Downtown is elke dag geopend waardoor je geen dag jouw favoriete vrucht hoeft te missen! Op zondag tot donderdag kun je om 10:00 – 21:00 uur terecht, op vrijdag en zaterdag van 10:00 – 22:00. Het is mogelijk om te reserveren en zeker te zijn van een tafeltje, maar kun je ook takeaway afhalen.

Wanneer ga jij een bezoek brengen aan deze lekkere hotspot? 

Bron beeld: Vivian Secrève – The Daily Dutchy, The Avocado Show Downtown

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved


Jaimy Boer

Begint de dag niet zonder een grote kop koffie, heeft ontelbaar veel magazines en wil het liefst elke dag een bord truffel pasta naar binnen werken!