Hotspot | Restaurant Stan&Co

Steden zoals Utrecht en Arnhem gingen al voor. Maar nu is ook Zeist een van de locaties van STAN&CO. Het desbetreffende restaurant staat bekend om haar ‘Food, drinks, friend-concept’ en dat willen ze ook maar al te graag laten zien. Je kunt er zeven dagen per week terecht. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan gauw verder!

Eerder was Restaurant STAN&CO al een begrip in de steden Utrecht en Arnhem. Het derde restaurant heeft haar deuren geopend in hartje Zeist. STAN&CO telt maar liefst 160 zitplaatsen binnen en 165 zitplaatsen op het terras. Genoeg ruimte om daar te dineren met een grote, gezellige groep dus! Vanaf nu kun je zeven dagen terecht. Het restaurant is gevestigd in een compleet gerenoveerd en historisch pand op de hoek van de Steynlaan en de Antonlaan in Zeist. Je kunt naast je smaakpapillen dus ook je ogen flink de kost geven!

Een veelzijdig restaurant

STAN&CO is niet zomaar een normaal restaurant. Je kunt er zeven dagen per week terecht voor koffie, lunch, een borrel met vrienden of gezellig dineren met iemand. Evenals haar voorgaande vestigingen biedt de vestiging in Zeist ook verschillende mogelijkheden. Voor een klein hapje kun je kiezen uit diverse soorten bagels, broodjes, soepen en salades. Er is keuze uit meer dan 20 soorten wijn en natuurlijk hoort hier een heerlijke bite bij. Je kunt hier dus zeker vertoeven voor een uitgebreide lunch of een luxe diner met steaks van de Josper grill en nog veel meer.

Zo goed als nieuw

Zoals we al eerder zeiden is het restaurant gevestigd in een compleet gerenoveerd en historisch pand. Terwijl je aan het genieten bent van je overheerlijke lunch/diner kun je rondkijken en zie je hoe mooi het pand is geworden. Zeist wordt gezien als een ideale spot voor het restaurant aangezien het een zeer uiteenlopend publiek trekt. Iedereen is dan ook welkom bij Restaurant STAN&CO.

Nice to know

De chefs bereiden maar al te graag het eten voor de ogen van de gast. Voor de nieuwsgierigen onder ons is het hartstikke leuk om te zien. Naast dat je overheerlijk kunt eten, is er ook de mogelijkheid om te relaxen in de zithoek met een grote leestafel. Daarnaast bevindt in het pand een grote centrale bar voor cocktails en borrels. En ook een love DJ op elke vrijdag- en zaterdagavond.

Good to know

Deze locatie van STAN&CO bevindt zich aan de Antonlaan in Zeist. Het restaurant is zeven dagen per week geopend. Je vindt de derde locatie van Restaurant STAN&CO aan de Antonlaan 185, 3707 KA te Zeist.

Wanneer kom jij een hapje nuttigen bij dit veelzijdige restaurant?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X