Hotspot: Tapperij De Eeuwige Jeugd

View Gallery
7 Photos
Hotspot: Tapperij De Eeuwige Jeugd
Tapperij De Eeuwige Jeugd_9995

Food De Eeuwige Jeugd

Hotspot: Tapperij De Eeuwige Jeugd
Tapperij De Eeuwige Jeugd

Food De Eeuwige Jeugd

Hotspot: Tapperij De Eeuwige Jeugd
Tapperij De Eeuwige Jeugd_0097

Biertjes

Hotspot: Tapperij De Eeuwige Jeugd
Tapperij De Eeuwige Jeugd_9740

Interieur

Hotspot: Tapperij De Eeuwige Jeugd
Tapperij De Eeuwige Jeugd_9784

Interieur

Hotspot: Tapperij De Eeuwige Jeugd
Tapperij De Eeuwige Jeugd_9790

Oud worden kan altijd nog

Hotspot: Tapperij De Eeuwige Jeugd
Tapperij De Eeuwige Jeugd_9902

Pancakes

Amsterdam Oost is weer een fijne borrelparel rijker. Tapperij de Eeuwige Jeugd heeft namelijk de deuren geopend en wat een lekker plekje is dit. Met de biertjes ben je wellicht al bekend? Ik noem een Lellebel en een Gladjanus, maar hier bestel je ze gewoon allemaal van de tap. Daarnaast ben je hier ook aan het juiste adres voor (bier)cocktails, spelletjes, karaoke en comfort food. Uiteraard met een dansje en een sjansje. Benieuwd? Wij vertellen je graag meer. Burp! 

Food De Eeuwige Jeugd

Zo’n jaar geleden begonnen de jonge heren achter brouwerij de Eeuwige Jeugd een nogal volwassen avontuur. Aan de Linnaeusstraat in Amsterdam Oost gingen zij de uitdaging aan om van een monumentaal pand een lekker stekkie te maken.

De zaak is flink, maar bij binnenkomst kom je eigenlijk meteen in een sfeervolle tent binnen. Zo kom je overal leuke vintage hoekjes tegen, zoals je dit in een bruine kroeg ook kent, maar dan wel van deze tijd. Snap je ‘m nog?

Van Lellebel tot Gladjanus

In verschillende ruimtes kun jij je wanen. Zo is elke ‘kamer’ ingericht aan de hand van de karakters van de bieren uit het assortiment. Vrouwelijk en zoet is café de Lellebel (The Daily Dutchy’s Favoriet), die met eigen ingang en tap perfect is voor verjaardagen, afstudeerborrels en bedrijfsuitjes. Een paar treden naar boven kan je terecht voor bord spellen of een potje dart en helemaal naar beneden kan je los bij de Gluiperd. Luidkeels zingen bij de karaoke, shuffleboarden, open mic, het mag allemaal.

Natuurlijk vind je hier de Gladjanus, Bullebak, Lellebel, Bokkelul, Nitwit, Gluiperd en Belhamel op de tap. Maar ook andere speciaal bieren van andere brouwerijen door het hele land en heuse beercocktails komen hier de bar over. Voor de Tapperij is nu ook voor het eerst een eigen pilsener gebrouwen en zijn er frisse homemade lemonades. Om je honger te stillen is er gekozen voor een menu met iets heel bijzonders erop. Naast jouw favoriete snacks serveren ze hier poutines. Deze biolo- gische frieten kan je met verschillende soorten toppings bestellen. En op zondag eten we pannenkoeken voor de kiddo’s. 

Interieur

Het Motto van de Eeuwige Jeugd

‘’We stoppen niet met spelen omdat we ouder worden, we worden oud omdat we stoppen met spelen. Want dat je ouder wordt is een gegeven. Hoe jong je blijft, dat is een keuze. We maken geen toverdrank waar je weer jong van wordt of grootse krachten van krijgt. Dat heb je allemaal ook niet nodig want je bent al een superheld. Maar zelfs Batman heeft soms een sidekick nodig.’’

https://thedailydutchy.com/2019/10/11/hotspot-pop-up-restaurant-fondue-in-amsterdam/

Good to know

Van maandag t/m zondag ben je van harte welkom om een biertje of 1,2,3,20 te klappen bij Tapperij de Eeuwige Jeugd. Doordeweeks van 15.00 tot 1.00 en op vrijdag en zaterdag gaan de tafels aan de kant en kan er gedanst worden tot 3.00. Hou vooral de Facebook pagina in de gaten. Er zullen geregeld filmavonden, pub quizes en live voetbal events worden gehouden. Heuujjjj!

Welk biertje van de Eeuwige Jeugd is jouw favoriet? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved