In de agenda | The Amsterdam Coffee Festival

Ben jij net als The Daily Dutchy een groot fan van een goede kop koffie? Dan kun jij je geluk niet op. In maart zal Amsterdam namelijk gesierd worden met een heus koffie festival! The Amsterdam Coffee Festival is het evenement waar jij bij aanwezig moet zijn als koffieliefhebber, maar ook als jij jouw dag liever met een kop thee begint en dol bent op veganistisch eten. Wij raakten in ieder geval zeer enthousiast en zullen er dan ook zeker bij zijn. Lees gauw verder waarom je dit evenement absoluut moet bijwonen! 

koffiethumb

The Amsterdam Coffee Festival is een stukje hemel op aarde voor de echte koffieliefhebbers onder ons. Laat jezelf verrassen door diverse soorten koffie en geniet van jouw verse kop koffie onder het genot van lekker eten of een stukje chocola. Ben je niet zo gek op koffie? Geen probleem, want ook voor mensen die thee prefereren is er keuze genoeg!

Gedurende The Amsterdam Coffee Festival kun je diverse terreinen bezoeken om jezelf te voorzien van een overheerlijke verse kop koffie. Er is zelfs de mogelijkheid om een workshop te volgen. Op het terrein van Latte Art Live leren koffie-experts jou hoe jij een echte latte meesterwerk kunt creëren.

https://thedailydutchy.com/2019/02/19/in-de-agenda-amsterdam-wine-festival-2019/

Hierna kun je jezelf verwennen met veganistisch eten op de Street Food Market. Een van de trends op het gebied van eten is vuurbrood. Vuurbrood wordt gemaakt door middel van een gietijzeren pan waardoor er gigantische sandwiches ontstaan. Liever een veganistische burger? Ga dan voor de Veggy Burger die zelfs onweerstaanbaar is voor vleesliefhebbers.

Dit alles onder het genot van muziek. The Amsterdam Coffee Festival heeft speciaal voor haar gasten bijzondere artiesten geregeld.

Geniet van koffie, veganistisch eten en muziek waarbij het onmogelijk is om je voeten niet te bewegen in het weekend van 1 maart tot 3 maart.

The Amsterdam Coffee Festival is een echte aanrader voor koffieliefhebbers of mensen die genieten van diverse proeverijen en willen genieten van de sfeer!

Good to know

In het weekend van vrijdag 1 maart tot zondag 3 maart kun je van 10.00 uur tot 19.00 uur The Amsterdam Coffee Festival bezoeken. Er zijn diverse tickets verkrijgbaar voor jouw dag naar voorkeur. Wees er snel bij en bemachtig jouw early bird ticket voor een toegankelijke prijs van €12,- of verwen jezelf met een vipticket voor een bedrag van €44,- en geniet van alle facetten van The Amsterdam Coffee Festival. Het festival vindt plaats in het Westergasfabriek aan het Klonneplein 1, 1014 DB te Amsterdam.

Ga jij als echte koffieliefhebber ook The Amsterdam Coffee Festival?

Bron: The Amsterdam Coffee Festival
Bron beeld: Unsplash

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved 

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.