Interieur | Items die je huis vullen met de geur van herfst

Als het bakken uit de hemel komt, dan is de herfst het perfecte seizoen om het thuis gezellig te maken. Wist je dat de geur in huis tevens invloed heeft op je gemoedstoestand? Denk aan de geur van gebakken taart, bij het bezichtigen van een potentieel nieuw huis. Het voelt meteen als een warme deken om je heen. De herfst en haar geuren zijn zo gek nog niet en met de volgende items uit onze shopping kunnen wij je zelf garanderen, zonder het van tevoren geroken te hebben, dat dit de sfeer in je herfsthuisje verrijkt!

Geuren waar je blij van wordt

etsy pumkin spice

Deze prachtige, met de hand gegoten sojakaars roept alle herfstsferen op zonder je zintuigen te verdrinken. Voor €17,84 bestel je deze via de webshop van Etsy.

hollandenbarretgeurkaars

Deze heerlijke soja geurkaars van Holland&Barret koop je voor slechts €2,69 en heel vaak hebben ze in de webshop een actie dat je op het tweede product 50% korting krijgt. Winning!

geurkaars
In het najaar zijn vijgen populair en de geur hiervan is ook heerlijk. Hoe leuk is deze geurkaars met jawel de geur van vijgenboom? Koopje bij Kwantum €4,50.

Hoewel de geur van thee minder lang blijft hangen dan een geurkaars, is het toch heerlijk om te drinken en even dat momentje voor jezelf te pakken. Deze herfstthee helpt je daar een handje mee. Zo bestaat deze thee uit 100% natuurlijke ingrediënten. Zo vind je in het zakje: melange van zwarte Chinese thee en stukjes zoete appel, kaneel, gember en een vleug vanille. Voor €4,95 bij Dille&Kamille zet jij een paar flinke potten deze herfst.

roomspray
Gek op Roomspray! Zo kun je easy, peasy een bepaalde ruimte verrijken met een geur naar keuze. Zo helpt bijvoorbeeld een roomspray met lavendel voor een betere nachtrust. Deze roomspray ruikt naar “Black Forest” helemaal in het herfststraatje. Je koopt hem voor €8,50 via Kwantum.

Fleur je huis op met echte herfstbloemen

Elk seizoen heeft weer haar eigen geuren die je vindt in de natuur. Haal een stukje natuur in huis met een mooi herfstboeket! Weet je niet waar je moet starten? Wij zochten uit welke herfstbloemen je in huis kunt halen. Het artikel vind je hier onder!

Geen zin om zelf een boeket samen te stellen? Bij Greetz vind je mooie herfstboeketten die al helemaal voor je zijn samengesteld en vaak krijg je hier ook nog een vaas bij.

Wat is jouw favoriete herfstgeur? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2021 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved