Interieur Trend | Bamboe in je huis

Bamboe is de beste vriend van Pandaberen, maar mag ook zeker niet ontbreken als eyecatcher in je huis. Mooi in combinatie met marmer, maar ook zeker in contrast met donkere kleuren. In Bali kun je er niet omheen en vind je heel veel bamboe in het interieur! Wij hebben daar genoeg inspiratie opgedaan en hebben om die reden een fijne shopping voor jullie samengesteld, zodat ook jij een stukje bamboe in huis kan halen! 

kwantum lamp bamboe

Laat het licht maar branden

Een lamp van bamboe in je interieur geeft supermooi licht. Romantisch in de slaapkamer, maar ook een echte eyecatcher boven de eettafel. Deze variant vind je bij de Kwantum en heb je voor slechts €39 aan je plafond hangen!

bamboe stoel

Plof jij maar even neer

Haal de Balinese sferen in huis met deze te gekke stoel of beter gezegd… TROON!
Als je het ons vraagt past deze stoel in ieder huis. Of je nu een industriële stijl hebt of een landelijke stijl, voor deze parel vind jij vast een passend plekje. Deze handgemaakte stoel vind je via Bol.com en heb je voor €168,24 in huis.

https://thedailydutchy.com/2020/08/24/interieur-trend-oosterse-dromen-komen-uit-bij-merel-in-wonderland/

bamboe orchidee

Creëer je eigen bamboebos

Groen in huis is goed voor je gezondheid en zolang je geen pandabeer in huis neemt als huisdier, is je eigen bamboebos in huis ook veilig. Heb je ooit gehoord van een Bamboe-orchidee? Nee!? Nou nu dus wel. Dit toffe plantje koop je voor €27,95 en wordt gewoon op een veilige manier bij je thuis geleverd.

Mirror, Mirror, on the wall…

Tja… Zo’n spiegel zie je tegenwoordig overal, maar toegegeven ze blijven tof! Je hebt ze in verschillende vormen, kleuren en groottes. Leuk om er meerdere te plaatsen naast elkaar tussen verschillende lijstjes voor een speels effect. Deze spiegel heb je voor €32,95 aan jouw muur hangen.

stoommandje

Liefde gaat door de maag

Kun je ons recept voor verse dumplings nog herinneren? We helpen je even: Recept | The Daily Dutchy’s homemade Dumplings. Daar komt zo’n bamboe stoommandje perfect bij van pas. Dit stoommandje koop je voor €14,95 bij de vrienden van Bol.com.

bamboe mandje

Korter…

MAND! €22,95.

Ben jij al in het bezit van je eigen bamboe eyecatcher? 

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2020 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie – All rights reserved 

 

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.