Interieur trend | Marmer als eyecatcher

Het is ons niet onopgemerkt gebleven dat het hot is om een stukje natuur in huis te brengen. Zo is ‘onbewerkt’ hout bijvoorbeeld een trend. Hoe grover hoe beter! En ook doen de planten het goed in het interieur van Nederland. Iets wat ook zeker niet in je interieur mag missen is een eyecatcher van marmer. Deze natuursteen is terug van weggeweest en geeft een fijne sfeer aan je interieur op verschillende manieren. Lees snel verder, want The Daily Dutchy heeft een paar mooie pareltjes voor je op een rijtje gezet!

Marmer is van oorsprong een klassiek materiaal, maar vandaag de dag is marmer ook in een modern jasje gestoken. Zo zijn er verschillende ontwerpers, die marmer ook gebruiken in een strak en modern interieur. Zo past deze steen ook prima in een wat stoerder en industrieel huis.

Met een marmeren eyecatcher geef je jouw interieur een ware boost. Het is chique en stoer tegelijk. En hard as a rock! Geen materiaal om mee te smijten in een ruzie dus… Leuk weetje: marmer is zéér duurzaam en gaat je hele leven lang mee. Daarbij is het goed te onderhouden en zo schoon!

Ook leuk: marmer is er in verschillende vormen, kleuren en maten en zo kun jij ook bepalen in je interieur hoe subtiel of juist helemaal niet subtiel je marmer wil laten terugkomen in je huis. Denk aan een paar mooie onderzetters, een fijne snijplank, een lief doosje een enorme vaas met bloemen en ga zo nog maar even door…

Dit steentje is niet goedkoop, maar een kleine exemplaar hoeft zeker geen kapitalen te kosten. De droom van onze Dutchy Vivian is om ooit een grote keuken te hebben met een marmeren aanrecht. Tot die tijd is ze ook helemaal happy met haar marmeren snijplank, die het overigens erg goed doet als achtergrond op onze foodkiekjes. Oh en niet te vergeten marmer doet het ook erg goed in combinatie met de kopertrend!

Shop de trend

Heb jij al een marmeren eyecatcher in je interieur?

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2022 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.