In de Agenda | 8x Doen met je moeder op Moederdag

Dit weekend is het weer het weekend van de moeders. Tijd om die powervrouwen deze zondag in het zonnetje te zetten, maar tevens ook zelf van deze dag te genieten. Wij hebben namelijk een lekker lijstje met vooral “lekkere” uitjes waar heel veel gegeten en gedronken mag worden met je mama. The Daily Dutchy’s mama wordt dit weekend in ieder geval in de culinaire watten gelegd! Benieuwd what to do? Lees dan snel verder…

#1 Kanariegele brunch special  | Kanarie Club

Heerlijk om op zondag te brunchen en dit doet je moeder natuurlijk het liefst met haar favoriete kuiken(tjes). Bij Kanarie Club bieden ze een brunch aan met een leuke kanariegele twist. De feestelijke brunch in de vorm van een etagère kost slechts €12,50 per persoon. Ze serveren die dag huisgemaakte lemon tartelettes, scones met passievruchtjam en mascarpone en de cocos kerriesoepjes. Verder is het aangevuld met focaccia met Coppa di Parma en truffelmayonaise en wat bruschetta met zalm, mierikswortel en kaviaar. Yum!

#2 Mama’s Spritz | Foodhallen Amsterdam

Zin om lekker te borrelen en je moeder eens goed te verwennen? Bij Foodhallen Amsterdam valt er genoeg te smikkelen. Trakteer je mams bij Foodhallen Amsterdam op een speciale Mama’s Spritz! Deze wordt exclusief met Moederdag aangeboden. De Mama’s Spritz is gemaakt met vermouth van Willem’s Wermoed Dry, Sipsmith Sloe Gin met het geheime zoetje van de sleedoornbes, Bubb Rosé Crémant en aangevuld met soda. De garnering van braam en viooltjes maken deze Moederdag special af. Cheers!

#3 Celsius Sunday | Moms & Mimosas Restaurant C.

Restaurant C.Amsterdam heeft speciaal voor Moederdag een 3-, 4- of 5-gangen lunchmenu’s samengesteld.  Gegarandeerd smullen dus! Het menu wordt geserveerd vanaf €29 per persoon en voor maar €15 extra kunnen jij en je lieve moeder daar onbeperkt Mimosa’s bij drinken. Uiteraard moet je dan wel even vervoer voor haar regelen. Don’t drink and drive!

#4 Een birdie high tea | The Birdhouse

Verras je moeder en neem haar mee naar The Birdhouse om samen te genieten van een high tea met een feestelijke aperitief, heerlijke soep, belegde sandwiches, mini quiches en gevulde wraps. De high tea wordt afgesloten met een proeverij van zoetigheid. Scones, muffins en chocolade vullen de tafel terwijl jullie gezellig bijkletsen.

#5 From Mama for Mama | Mama Makan

De goedlachse Mama Rosminachef van het Indonesische restaurant in Hyatt Regency – denkt aan alle mama’s. Moeder zijn is hard werken en daarom trakteert Mama Makan alle mama’s op een welverdiende Bali Brunch. Een rijkelijk gevuld buffet met Mama Rosmina’s geliefde gerechten. Hiermee legt ze alle mama’s in de watten. Als moeders samen met hun mini-me komen, is de brunch voor haar van het huis.

#6 Bottomless Brunch | INK Hotel

Jongeren blijven steeds langer thuis wonen en de deuren van ‘Hotel Mama’ staan dan ook het hele jaar open. Hoog tijd dus om deze mama’s zélf eens te trakteren op een middag met eindeloos toosten en genieten van een speciaal zondagsmenu. Op zondag 12 mei organiseert INK Hotel Amsterdam een speciale Moederdageditie van de bekende Bottomless Brunch. De maandelijkse brunch – in PRESSROOM Amsterdam.

#7 Live Music & Brunch | Bar Kantoor

Hoewel je moeder wellicht even niet aan kantoor moet denken… Zijn jullie hier zeker aan het juiste adres voor een feestje. Moederdag en een heerlijk ontbijt gaan traditiegetrouw hand in hand. Trakteer mams op een uitgebreide brunch van chef RJ, de fijnste livemuziek en bubbels om te proosten op de liefste (bonus)moeder! Speciaal voor Moederdag heeft Bar Kantoor weer de BUBBEL BRUNCH DEAL: Chef’s brunch tafel + glas bio cava voor 24,50 p.p., terwijl je ondertussen geniet van soulvolle livemuziek.

#8 High Wine | Restaurant MOER

Alle ingrediënten voor een relaxte zondag vind je bij MOER. Geniet van wijn en lekkere bites. Uiteraard allemaal biologisch! High Wine bij MOER:- 4 proefglazen wijn p.p. – 4 bijpassende gerechtjes p.p. Voor € 29 p.p. Proost!

Om teleurstellingen te voorkomen, raden wij je zeker aan te reserveren!

Waar neem jij je lieve moeder(figuur) dit weekend mee naar toe?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

© 2019 The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved

Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.