Fijne Flexwerkplekken in Amsterdam

Het mag weer, lekker “Flexxen” en koffie drinken achter je laptop bij de leukste hotspots, die jou ook vast hebben gemist. Blijer kun je ons niet maken en om die reden delen wij fijne Flexwerkplekken in Amsterdam, waar jij ongestoord met de juiste vibe en een bakkie pleur aan het flexwerken kan! 

flexwerkplekken in Amsterdam flexwerken

Locals Coffee

Door het strakke interieur en niet-afleidende decor is Locals Coffee in een korte tijd een van de meest geliefde plekjes geworden in de Pijp. Voor een meeting of een welgemeende focus is het de ideale plek. De sfeer is aangenaam rustig, en de heerlijke koffie laat al duidelijk blijken dat dit een flexwerk hotspot is. Dit komt ook door alle verschillende hoekjes die het café rijk is, waar je even terug kan trekken van de drukte met je laptop en flexwerken in Amsterdam.

Adres: Eerste Jacob van Campenstraat 27

Deze spot vind je net buiten de ring in Nieuw West, maar heeft alles wat je nodig hebt. Een grote tafel, genoeg stopcontacten, heerlijke koffie, vegan gebakjes, fijne broodjes. Lees: Sticky Tempeh! Mocht je na het harde werken zin hebben in wat ontspanning? Boek hier dan ook vooral een yoga lesje!

Adres: Jan Tooropstraat 8

Coffee & Coconuts

Deze plek is razend populair en ken je wellicht wel, maar hoort zeker in het rijtje thuis! Het personeel serveert je biologisch en vooral vegan gerechten, die ervoor zorgen dat je buik goed gevuld is voor nog een paar uurtjes werk.  Leuk weetje: de eigenaar van Coffee & Coconuts heeft zijn eigen koffieplantage op de heuvel van Kintimani, gelegen op het Indonesische eiland Bali. Ze kopen de bonen direct van deze boerderij en starten het ‘roasting process’. We like!

Adres: Ceintuurbaan 282-284

White Label Coffee

Als je van een sterke bak houdt, dan ben je hier aan het juiste adres. Zo is een cappuccino hier hetzelfde als een flatwhite. Ze schenken hem hier altijd met latte-art en in de perfecte temperatuur, zodat hij meteen drinkbaar is. De sfeer is hier ook erg fijn. Je kunt een knus hoekje zoeken en meerdere mensen klappen hier de laptop open!

Adres: Jan Evertsenstraat 136

Volkshotel

Een heerlijke plek om te logeren, want ze hebben hier hottubs op het dak, maar ook zeker een fijne plek om te werken. Hoe je moet flexwerken, dat snappen ze hier namelijk als de beste. Deze creatieve omgeving is dan ook voor de vroege vogels vanaf 7.00 uur al open!

Adres: Wibautstraat 150

Bar Kantoor

Bij Bar Kantoor ben je aan het juiste adres om je laptop open te klappen, te socializen, te lunchen, borrelen en dineren. En dit allemaal in een 100% duurzaam restaurant, met de nodige en flauwe kantoorhumor. Als je het ons vraagt is deze hotspot bedacht als beste flexwerkplek van Amsterdam!

Adres: Haarlemmerweg 8

>>> Liever flexwerken in het buitenland? Hier moet je zijn!

Flexwerkplekken in Amsterdam flexwerken

No Rules 

Aan het bruisende Marie Heinekenplein vind je concept ‘not another pizzaria’. Een plek waar je gezellig kunt dineren, maar dus ook aan het juiste adres bent voor een flexwerkplek. Zo kun je dus een strippenkaart kopen voor maar €10 en hier kun je maar liefst 10 kopjes koffie van halen!  Van 12:00 tot 18:00, is het restaurant open als ‘working space’ en mag je binnenlopen wanneer je maar wilt.

Adres: Marie Heinekenplein 5-8

Benji’s Toko

Deze heerlijke “toko” vind je op meerdere plekken in Amsterdam en alle plekken zijn als je het ons vraagt flexwerk waardig. Meerdere mensen blijven hier hangen om te flexwerken in Amsterdam, koffie te drinken en te genieten van de kaart. Zo eet je hier heerlijke Açai bowls, maar raden wij je ook zeker aan het broodje rendang te proberen. Yum!

Adres: Baarsjesweg 188, Wibautstraat 196, Maassluisstraat 243

Wat is jouw favoriete flexwerkplek in Amsterdam? 

Volg The Daily Dutchy ook op Facebook, Twitter, Pinterest en Instagram!

flexwerkplekken in Amsterdam – flexwerken

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved


Vivian Secrève

Founder & Owner van The Daily Dutchy

Drinkt meer cappuccino's dan wijn, heeft een obsessie met olifanten en houdt heel erg van buiten de deur eten.