Top 10 nieuwste kerstfilms van 2023

It’s time! December is aangebroken en we tellen inmiddels af tot het kerst is. Dat vraagt natuurlijk om een top 10 nieuwste kerstfilms! We hebben alle nieuwe films op Netflix voor je verzameld en een top 10 gemaakt van de nieuwste kerstfilms van 2023! Chocolademelk met een leuke mok in de ene hand, gezelschap in de andere hand, met een dekentje en lekkers op de bank en kijken maar. Lees snel verder voor de leukste kerstfilms van dit jaar!

Netflix kerstfilms - nieuwste kerstfilms 2023 - leukste kerstfilms

Dit zijn de nieuwste Kerstfilms op Netflix!

1. Best Christmas ever

Wanneer het lot twee families met Kerst samenbrengt, staat Charlotte erop te bewijzen dat het leven van haar vriendin niet zo mooi is als het lijkt. Ze krijgt gelijk, maar met de waarheid is pijnlijk voor iedereen. Een gezellige film met zowel een diepere boodschap als grappige momenten.

2. I’m glad it’s Christmas

De droom om op Broadway te spelen, komt weer een stukje dichterbij wanneer ze in een Kerstvoorstelling mag spelen. Maar is ze er wel helemaal klaar voor? Voor de vlinders in haar buik in ieder geval niet. Een combinatie van een romantische film en gezellige kerstmuziek. Als je het aan ons vraagt een echte aanrader!

3. Christmas at the drive-in

Een advocate heeft een zaak waar ze zich persoonlijk bij betrokken voelt. Het doel: voor de feestdagen de zaak oplossen. Maar als je ze een oude vlam ontmoet, wordt het ingewikkeld. Hij is namelijk betrokken bij de zaak. Een kerstfilm waarvan het einde voor de verandering niet voor de hand ligt. Een absolute favoriet in onze top 10 nieuwste kerstfilms.

4. The noel diary

Een succesvolle auteur ruimt het huis van zijn ouders leeg en ontmoet een vrouw die op zoek is naar haar biologische moeder. Een oud dagboek verbind hun op een manier die ze niet voorzien hadden en brengt antwoorden, maar ook gevoelens. Het verhaal kan regelrecht uit een roman komen. Wij zijn fan!

5. Haul out the holiday

Als Emily spontaan met kerst naar haar ouders gaat, blijken ze op vakantie te gaan en lijkt het erop dat ze de feestdagen alleen zal doorbrengen. Maar de buurt laat dat niet gebeuren en staat erop dat ze deelneemt aan de (vele) activiteiten.

Deze 5 al aan je kijklijst toegevoegd met de leukste kerstfilms op Netflix? Dan gaan we door met de resterende 5 om onze top 10 nieuwste kerstfilms 2023 af te maken

Netflix kerstfilms - nieuwste kerstfilms 2023 - leukste kerstfilms

6. Så var det jul igjen

De zesde film in het lijst van top 10 nieuwe kerstfilms! Wanneer Thea haar verloofde meeneemt naar hij Noorse ouders, blijken de Indiase Roots van haar verloofde aardig te botsen. Een gezellige kerstfilm die je zonder twijfel met een glimlach bekijkt.

7. Fall into Winter

De snoepwinkel van haar ouders loopt niet goed en een oude jeugdliefde van Lori investeert geld. Uiteraard is het samenwerken met haar jeugdliefde niet waar ze op zit te wachten. Of ze hun verleden naast zich kunnen leggen voor het succes van de winkel, dat ontdek je in de film!

8. Family Switch

Misschien wel de bekendste film momenten uit onze top 10 nieuwste kerstfilms. Twee ouders verwisselen op magische wijze met het lichaam van hun kinderen net voor kerst. Dit resulteert natuurlijk in absolute chaos! Een fijne film om heerlijk mee in de kerstsfeer te komen!

9. A Merry Christmas Wish

Een marketingmanager zet alles op alles om de laatste wens van haar oom in vervulling te laten gaan en het vakantiefestival in hun dorp te redden. Ze zal hiervoor moeten samenwerken met een lokale bewonen die hier niet helemaal op zit te wachten. Een heerlijke kerstfilm die zonder twijfel een lach op je gezicht tovert!

10. Cathering Christmas

De laatste in onze top 10 nieuwe Kerstfilms op Netflix gaat over een cateraar waarvan haar bedrijf niet goed loopt. Tijdens het verzorgen van het lokale kerstgala krijgt ze een onverwachte band!

Veel kijkplezier! We zijn ervan overtuigd dat deze kerstfilms op Netflix perfect zijn voor het ultieme kerstgevoel! Heb je nog films die we aan onze top 10 nieuwe kerstfilms moeten toevoegen? We horen het heel graag, wellicht voegen we hem wel toe!

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

Kerstfilms Netlfix – Netflix nieuwe kerstfilms – Nieuwe kerstfilms 2023 – De beste nieuwe kerstfilms 2023 – Leukste kerstfilms Netflix