Hier scoor je dit jaar de leukste kerstballen!

Of je nu team “Kerst kan niet vroeg genoeg beginnen!” bent of niet, om het feit dat er ieder jaar uniekere kerstballen worden verkocht, kunnen we niet heen. Van een hele dierentuin in de boom, tot de meest chique kertstballen. The Daily Dutchy heeft voor je uitgezocht waar je de leukste (betaalbare) kerstballen kunt kopen dit jaar. Check snel het lijstje waar jij offline en online de mooiste kerstballen scoort!

leukste kerstballen - kertstballen kopen online

#1 Søstrene Grene

Voor veel mensen is de Søstrene Grene inmiddels wel bekend. Is dat bij jou nog niet het geval, dan willen we je aanraden om zo snel mogelijk een bezoekje te plannen want wat een fantastische kerstballen zitten er dit jaar in de collectie. 

Søstrene Grene staat bekend om hun fijne prijzen en daarbij is alles uit hun collectie zelf ontworpen en geproduceerd. Hierdoor vind je écht unieke items. Croissantjes of een trosdruiven, welke unieke bal komt er in jouw boom te hangen?

Een klein deel van de kerstcollectie kan je ook online bestellen

#2 H&M

Ook bij H&M koop je de leukste kerstballen dit jaar. Ga bijvoorbeeld voor een roze kerstboom of super chique voor fluwelen ballen! De kerstballen zijn hier goed betaalbaar. Tevens ben je hier aan het juiste adres voor klassieke glazen kerstballen in verschillende kleuren. Bekijk de hele collectie kerstversiering hier!

leukste kerstballen - kertstballen kopen online

#3 De Bijenkorf

Deze komt hoogstwaarschijnlijk niet als een verrassing voor je, maar de woon- en lifestyle afdeling van de Bijenkorf is inmiddels omgetoverd tot een waar kerstspektakel en kon echt niet ontbreken uit dit lijstje. 

Van UGGs kerstballen, een kaasplankje tot jouw favoriete cocktail, dit jaar kan je voor prachtige kerstballen hier absoluut terecht.

Online is ook een groot deel van de kerstballen te bestellen

#4 Blokker

Wellicht heb je de virale wooncollectie op TikTok van de Blokker al recent voorbij zien komen. Ook de kerstcollectie is een absolute topper. Het beste nieuws? Voor hele leuke prijzen, shop je unieke kerstballen. 

Ga je voor een betaalbare kerstbal in de vorm van avocado toast, een opblaas eenhoorn of cowboy boots?

Bekijk de kerstballen van de Blokker

#5 The Christmas Shop

Bestel je liever je unieke kerstballen online? Dan is The Christmas Shop een webshop waar je zonder twijfel heel gelukkig van gaat worden. Je kan uren doorbrengen op de website en de gehele kerstcollectie bewonderen.

Er zitten verschillende merken in de collectie waardoor er een mooie variatie in het aanbod is. 

Bekijk de collectie van The Christmas Shop

Hebben we je inmiddels warm gekregen voor leuke kerstballen in de boom dit jaar? We horen het heel graag als je zelf nog een winkel weet waar je de leukste kerstballen kunt kopen om aan dit lijstje toe te voegen!

Waar koop jij je ballen dit jaar?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookPinterest en Instagram!