Op deze unieke locatie kun je deze lente trouwen!

Veel liefdeskoppels hebben wellicht het huwelijksbootje even uitgesteld, om het hopelijk in 2021 weer als vanouds met alles er op en eraan weer te kunnen vieren. Heb jij op de planning staan op dit jaar te trouwen en wil je dit op een unieke locatie doen? Dat kan van 29 mei tot 6 juni 2021 in de Gashouder. Op een unieke manier kun jij hier de liefde verzilveren De indrukwekkende evenementenlocatie wordt omgetoverd tot Gashouder Wedding Pop-Up en jij maakt kans om hier te kunnen trouwen! Wie, wat, waar, hoe? Dat lees je hier!

Gashouder Wedding Pop-Up Unieke locatie trouwen
Gashouder Wedding Pop-Up

De gashouder staat bekend als geweldige event locatie. Of je hier nu tot de late uurtjes hebt gedanst tijdens ADE, modeshows bekeken hebt tijdens Fashionweek of genoten hebt van het wijnfestival.

De ruimte blijft geweldig met de industriële look en dat middenin het Westerpark en om die reden is het de perfecte locatie voor een bruiloft. Directeur Events Westergas Laura Vogelsang:

“We zijn bij Westergas continue zoekende naar de mogelijkheden binnen alle beperkingen en willen daarnaast positief blijven. Wat is er nou mooier dan trouwen in de mooiste zaal die Amsterdam rijk is?”

Van weddingplanner tot stylist en van catering tot fotograaf

De organisatie van de ceremonie, de magische styling inclusief bloemen, het personeel om de gasten te verwelkomen, een ervaren fotograaf, knallende champagne en finger licking catering en dat alles met een persoonlijk tintje. Met dit totaalconcept trouwen stellen op een prachtige locatie, terwijl alles wordt geregeld. Zo kunnen lovebirds ontspannen toeleven naar het moment waarop ze de liefde voor elkaar uitspreken, omringd door 30 vrienden en familieleden. Wellicht wel in een vintage bruidsjurk!

Jawoord voor ambtenaar van de burgerlijke stand

In het midden van de Gashouder is een intieme cirkel gecreëerd met romantische doeken, droogbloemwerk en een grote spiegelbol, waardoor er overal kleine lichtjes fonkelen. Daar wordt het jawoord uitgesproken door een ambtenaar van de burgerlijke stand. Na de plechtigheid, krijgen de newlyweds een officieel trouwboekje mee en hoeven ze geen verdere registratie te doen.

Good to know

Een one of a kind trouwlocatie, gestyled door een ervaren trouwstylist en weddingplanner. De Gashouder Wedding Pop-Up maakt het financieel toegankelijk door een vanafprijs van €4250. Er wordt gewerkt met tijdsblokken van twee uur. De kosten voor een trouwambtenaar zijn niet inbegrepen. Het is mogelijk om het draaiboek in overleg naar wens aan te passen. Koppels kunnen zich aanmelden via www.trouwenindegashouder.nl.

Zou jij op deze unieke locatie willen trouwen?

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X

©The Daily Dutchy Tekst en Fotografie - All rights reserved