Pizza Paradijs Toni Loco Amsterdam

Wij van The Daily Dutchy zijn DOL op pizza! Maar wat we nog veel leuker vinden is dat er een nieuw dining concept is geopend onze mooie hoofdstad. Toni Loco belooft haar gasten te verrassen met pizza’s met een moderne twist en dat belooft wat! Dit niet zo typische Italiaans-Amerikaanse pizza restaurant is een bijzondere toevoeging. Ben jij ook zo nieuwsgierig geworden naar deze pizzatent? Lees dan gauw verder!

Bij Toni Loco krijg je je pizza geserveerd met alleen de beste ingrediënten en authentieke toppings met verse tomatensaus en geraspte mozzarella. En dat proef je! Dit restaurant kent niet enkel de classics onder de pizza’s, maar belooft haar gasten ook te verrassen met veel nieuwe varianten. 

Pizza’s met een moderne twist

Toni Loco staat erom bekend pizza’s te serveren met een moderne twist. Dit is niet zomaar een pizzeria met standaard pizza’s. In dit restaurant moet je jezelf durven open te stellen voor nieuwe smaken, want naast de bekende pizza’s zijn er ook pizza’s die je nog nooit hebt gehad. Van sesam crust tot aan groene pizza. Daarnaast zijn er drie bekende classics bij Toni Loco die op de menukaart staan: Bianca, Rosa en Olivo.

Eten in stijl

Het interieur is bedacht door de welbekende interieurarchitect Pieter Kool. Eenmaal binnen bij Toni Loco word je verrast door een modern, geraffineerd interieur. Minimalistisch met een oog voor detail en met enkele beweging in materiaal- en kleurenpalet. De vloer en wanden bestaan uit een betonnen tegelsysteem. Tot slot is het interieur afgewerkt met ronde spiegels om de aandacht te trekken naar het hart van de ruimte en de keuken.

Nice to know

Vanzelfsprekend dat er een goed drankje bij een lekkere pizza hoort. Toni Loco heeft dan ook een unieke selectie van ambachtelijke drankjes, waaronder speciaalbier en een selectie van internationale wijnen. Maar voor degene die er een echt feestje van willen maken kan je ook kiezen uit een van de vele high-end champagnes. En om je ervaring bij dit bijzondere restaurant compleet te maken serveert Toni ook zelfgemaakt softijs. Jammie!

Good to know

Toni Loco vind je op de Albert Cuypstraat 59, vlakbij het geroemde IZAKAYA en op loopafstand van The Butcher. Dagelijks kun je hier vanaf 12.00 terecht! 

Welke pizza neem jij bij Toni Loco?

Dit artikel is geschreven door Jamy Kok

Volg The Daily Dutchy ook op FacebookTwitterPinterest en Instagram!

X The Daily Dutchy X