10x Tips voor natuurlijke vollere lippen

Ben je niet gezegend met natuurlijke volle lippen? Dan kun je uiteraard naar Dr. bibber voor een spuitje met fillers, maar mocht je bij dit idee alleen al bibberen… De volgende tips helpen je op een natuurlijke manier aan vollere lippen!

natuurlijke vollere lippen

#1 Lipscrub

Je lippen scrubben is een belangrijke stap onder deze tips voor natuurlijke vollere lippen. Voordat je aan de slag gaat met de andere tips, raden wij je aan eerst je lippen te scrubben. De schilfers op je droge lippen reflecteren namelijk minder licht, wat betekent dat je droge lippen dus kleiner doen lijken, dan ze eigenlijk zijn. Ook is het een feit, dat droge lippen er gewoon minder gezond uitzien. Ook zorgt het scrubben van de lippen ervoor dat er meer bloed naar stroomt en ze dus wellicht wat roder ogen.

#2 Water, water en nog eens water

Even aan de hydratering! Hoe minder vocht je lijf binnenkrijgt, hoe meer verschrompeld je lippen er aan het einde van de dag bij staan. Je lichaam heeft water nodig en je lippen ook. Het vocht verdwijnt uit je lippen en dit zorgt ervoor dat ze minder groot lijken. Naast het drinken van water, kun je er ook voor kiezen je lippen nog meer hydratatie te geven in de vorm van middelen als hyaluronzuur en glycerine. Dit kan helpen de buitenste laag van de huid van je lippen nog zachter te maken en te versterken.

#3 Lang leven lipliner

Kylie Jenner’s lippen werden hier voor haar fillerbehandeling beroemd mee. Wij zijn haar dankbaar voor het delen van dit trucje, want het is heel makkelijk zelf te fixen in een paar stappen. De eerste stap is concealer aanbrengen voor je lipkleur, om de lijn tussen je lippen en je gezicht te vervagen. Vervolgens trek je met een lipliner een lijntje buiten je natuurlijke liplijn. Daarna kleur je je lippen in met bijpassende lippenstift of gebruik je de lipliner om je lippen in te kleuren. Tip van ons: doe dit wel subtiel, anders loop je erbij als Bassie!

#4 Accenturen kun je leren

Lipgloss is je beste vriendin als jij je lippen natuurlijk voller wil laten lijken. Een truc waar de minste tijd in zit, maar waar niet iedere vrouw fan van is. Ik (Vivian) heb bijvoorbeeld een hekel aan lipgloss, omdat het zo irritant plakt en je haar er in blijft hangen. Toegegeven, dat het wel mooi staat en je lippen voller lijken. Wil je lippenstift met lipgloss op? Doe dan een beetje transparante lipgloss op. De shine van je lipgloss vangt meer licht op, waardoor je lippen er voller uitzien!

#5 Lip Plumper

Een lip plumper of lip plumping is wederom een soort lipgloss. Echter is deze lipgloss er voor gemaakt om je lippen meer volume én kleur te geven. Een plumper bevat ingrediënten waardoor de bloedvaten in je lippen tijdelijk verwijd worden. Dit merk je ook bij het aanbrengen, waar een lichte tinteling op je lippen komt. Tevens zitten er in sommige lip plumpers hyaloronzuur en microdeeltjes collageen, die ook kunnen bijdragen aan het verkrijgen van vollere lippen. Mijn favoriet? De Dior Gloss!

#6 Kaneel & Pepermuntolie

Een beautytip uit eigen keuken. Mix een theelepel kaneel met wat kokos of olijfolie tot een lekker smeerseltje. Smeer dit vervolgens op je lippen en laat zo’n 15 minuutjes zitten. Haal het er daarna af en je lippen zullen natuurlijk voller zijn. Hetzelfde geldt voor pepermuntolie. Deze olie irriteert als het ware je lippen een beetje, waardoor ze een beetje opzwellen en je dus vollere lippen krijgt. Pepermuntolie koop je bij de drogist!

#7 Concealer lijntje

Een lippen hack, die wellicht je leven drastisch verandert en waar veel influencers al raad mee weten. Breng concealer voor en na je lippenstift aan en gebruik hiervoor een dun kwastje. Je brengt een heel klein beetje concealer aan om de buitenkant van je over-lip-gelijnde lippen van tip 3 en vaboooom je lippen knallen van je gezicht!

#8 Contrast it baby!

Een tip, die ik (Vivian) zelf wel is gebruik en ooit gezien heb op YouTube. Deze hack is ook easy peasy en voor veel vrouwen al geen geheim meer. Breng met een ietwat donkerder potloodje wat contrast aan onder je lip en boven je lip. Hierdoor creëer je een lichte schaduw, waardoor je lippen voller lijken. Goed om dit lijntje een beetje te vervagen, voor een meer natuurlijk effect.

#9 IJsklontjes

Ice ice baby! Trek die vriezer open en druk wat ijs of een zak koude doperwten tegen je lippen. Door de koud zullen je bloedvaten harder moeten werken en dit zorgt er wederom voor dat je lippen voller worden. In slechts twee minuutjes heb jij natuurlijke vollere lippen!

#10 Lipmaskers to the rescue

Lipmaskers zijn een snelle manier om je lippen de perfecte plump te geven. Je koopt lipmaskers tegenwoordig bij verschillende drogisten. De perfecte manier om je lippen snel te hydrateren, gezonder te maken en hiermee vollere lippen te creëeren. Je hebt verschillende lipmaskers, van gelmaskers tot nachtmaskers. Ook kan het helpen elke nacht een voedende lippenbalsem op te doen voor het slapen gaan!

Welke tip ga jij uitproberen voor natuurlijke vollere lippen?

Dagelijkse inkopenDagelijkse inkopen